Ford E-Transit Custom in blue parked inside of the building

DE NIEUWE MANIER VAN WERKEN

E-TRANSIT CUSTOM

 

Houd mij op de hoogte

DE REVOLUTIONAIRE E-TRANSIT CUSTOM
MET EEN TREKGEWICHT TOT 2.000 KILOGRAM!

Europa's best verkopende bestelautoBest selling van wordt nu elektrisch aangedreven.

Geroemd om zijn robuustheid en betrouwbaarheid. En nu opnieuw ontwikkeld voor een nieuw tijdperk. De nieuwe E-Transit Custom combineert 0% uitstoot met unieke prestaties zoals een rijberiek tot 380 kilometer (WLTP), tot 1.100 kilogram laadvermogen en tot maar liefst 2.000 kilogram trekgewicht.

Leverbaar als gesloten bestelwagen, dubbele cabine en personenbus, welke standaard voorzien zijn van nieuwe software-, veiligheids- en connectiviteitstools van Ford Pro. Wij helpen je om jouw bedrijfswagen maximaal in te zetten en daarmee de productiviteit van jouw bedrijf te optimaliseren.

Jouw elektrische bedrijfswagen staat volledig voor je klaar. Nu én in de toekomst!

Ford E-Transit Custom
Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM  RIJBEREIK


Tot zo’n 380 kmE-Transit Custom Range rijbereik  

Houd mij op de hoogte

TOOLS OM DE DAGELIJKSE UITDAGINGEN AAN TE PAKKEN...

FORD PRO: JOUW MOBILITEITSPARTNER

Meer dan een bedrijfswagen: de E-Transit Custom is maar één onderdeel van een volledige geïntegreerde oplossing van Ford Pro. Een oplossing die een reeks intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer omvat, zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt om de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te optimaliseren.

De volledig geïntegreerde oplossing van Ford pro
Pro Power Onboard-technologie in de E-Transit Custom

ALTIJD IN ACTIE

Gebruik je gereedschap overal waar je werk je brengt. De E-Transit Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat je je elektrische gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten kunt aansluiten terwijl je op locatie werkt.

Tussen het werk door wat e-mails en/of offertes uitsturen? Neem plaats in jouw bedrijfswagen, of mobiele kantoor, en geniet van de ruimte die ingericht is om jouw werk gemakkelijker te maken.

NEXT LEVEL DESIGN

Het nieuwe exterieur van de E-Transit Custom bezit kenmerkende koplampen die door middel van een LED-strip met elkaar verbonden zijn over de gehele breedte van de motorkap.

Naast de aantrekkelijkheid, heeft het design ook vele praktische voordelen. Zo is het gehele exterieur ontworpen om zoveel mogelijk rijbereik te besparen, iets wat zeer belangrijk is bij een elektrisch voertuig. Ook wordt er gedacht aan werken in de stad, want met een totale hoogte van nog geen 2 meter en een verlaagde laadhoogte, kan je zorgeloos op pad.

Close-up van de grille van de E-Transit Custom
Ford E-Transit Custom in blue side view close-up

DE NIEUWE GENERATIE FORD E-TRANSIT CUSTOM
 

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande link voor meer informatie