Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Kuga

VOLLEDIG NIEUWE FORD KUGA

VERWACHT EIND 2019

De volledig nieuwe Ford Kuga is ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één model

Niewe Ford Kuga in rood over de brug

Puur rijplezier

De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat je met een snelheid rijdt die je zelf kiest. Als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid van het voertuig verlaagd, zodat je op een veilige afstand blijft. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de gekozen snelheid weer bereikt is. Lange ritten worden bovendien nog leuker met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat je altijd binnen je baanvak blijft.

Het beste van twee werelden

De volledig nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt je overal naar toe dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met de nieuwe Kuga hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Niewe Ford Kuga in rood laadt thuis op
A hand with mobile phone with FordPass App

Altijd en overal verbonden

De volledig nieuwe Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect 2019, waarmee je een hele reeks nieuwe functies krijgt die de ritten naar een hoger niveau tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi Hotspot 2019voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf je telefoon naar het navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatieLive Traffic 2019. De geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat je jouw volledig nieuwe Kuga overal kunt beheren en in de gaten kunt houden. Gebruik je telefoon om je voertuig te vinden, de deuren te vergrendelen en ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om je auto op koude dagen op te warmen.

Flexibele stoelen op maat

De volledig nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top