Home > Alle modellen > NIEUWE EXPLORER > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en Gemak

Elke lijn op het dashboard. Elke naad in de leren bekleding. Alle materialen in de cabine. Geen enkel detail is over het hoofd gezien bij het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur van de nieuwe Explorer. Met een op maat gemaakt B&O-geluidssysteem, een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Je zal elk excuus aangrijpen om een ritje te maken.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

Ga voor handsfree met SYNC 3

Ford SYNC 3 integreert naadloos met je smartphone, zodat je alles - van telefoongesprekken en sms-berichten tot muziek en satellietnavigatie - via het touchscreen van 10.1 inch of met opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten kunt aansturen. SYNC 3 is voorzien van AppLink, Apple CarPlay en Android Auto, zodat je informatie van je smartphone kunt weergeven op het touchscreen, dat je voor extra intuïtieve navigatie ook met druk- en veegbewegingen kunt besturen.

De sleutel naar een meer verbonden wereld 

De nieuwe Ford Explorer is verkrijgbaar met FordPass Connect. Via deze krachtige ingebouwde modemFordPass Connect kunnen maximaal tien apparaten verbinding maken met 4G LTE-wifiWi-Fi Hotspot. Ook wordt live-verkeersinformatieLive Traffic rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd. Wanneer je de modem koppelt aan de FordPass-app op je telefoon, ontgrendel je een reeks innovatieve nieuwe functies. Je kunt bijvoorbeeld je auto lokaliseren en het op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. En om het bezit van een oplaadbare hybride nog verder te vereenvoudigen, kun je de laadstatus van je voertuig controleren en je laadinstellingen bekijken, allemaal via je smartphone.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer B&O sound system close up

Muziek zoals die bedoeld is

Wat je smaak ook is, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&O zorgt ervoor dat je nieuwe Ford Explorer aan deze verwachting voldoet. Het geavanceerde systeem van 980 watt met 14 luidsprekers is door B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Explorer. Dus draai het volume omhoog en geniet van je favoriete bands en nummers in je eigen concertzaal. 

Aandacht voor alles

Zorg ervoor dat al je apparatenDevice Charging opgeladen en gebruiksklaar zijn met het draadloze laadstation en het grote mediavak op de middenconsole van de nieuwe Ford Explorer. Dit is een perfect voorbeeld van hoe het opgeruimde interieur is ontworpen om ruimte, gemak en comfort te optimaliseren.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Slim, handig en ruimtebesparend

De elektrische parkeerrem is een eenvoudige toevoeging met verrassende voordelen. Zo zorgt hij voor meer ruimte in de cabine, is hij makkelijker te gebruiken en hoef je de remmen niet zo vaak te laten onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen om te remmen, is een knop in de middenconsole indrukken.

Opladen via je smartphone 

We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om je nieuwe oplaadbare hybride Ford Explorer op te laden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste openbare oplaadnetwerk. Dankzij deze samenwerking heb je via je smartphone toegang tot allerlei extra oplaadoplossingen. Je kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top