New Red Ford Transit Custom at construction site

AAN DE SLAG

Stel samen

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Of je nu een team professionals naar het bouwterrein brengt of een sportteam naar een belangrijke wedstrijd rijdt.. met meer dan genoeg ruimte voor passagiers plus bagage neemt de Transit Custom Kombi deze taak moeiteloos op zich.

De Transit Custom Kombi is verkrijgbaar in 2 lengtes en 2 hoogtes. En met de flexibele zitplaatsen op de tweede en derde rij kun je tot wel 8 passagiers vervoeren.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De luxe stoelen in de Ford Transit Custom Kombi

STOELEN ONTWORPEN VOOR EEN COMFORTABELE REIS

De nieuw ontworpen stoelen voorin hebben een nieuwe geometrie, dikkere draadstoffen en een fijnere maar toch duurzamere bekleding voor meer ondersteuning, extra comfort en meer ontspannen ritten. De Transit Custom Kombi heeft 3 stoelen op de tweede en derde rij.

Ford Transit Custom PHEV driving across a bridge

GEOFENCING

De Geofencing technologie van de Transit Custom Plug-in Hybrid is ontwikkeld om de lokale luchtkwaliteit verder te verbeteren. Met deze technologie weet de Transit Custom Kombi wanneer een emissievrije zone wordt binnen gereden en schakelt hij automatisch over de volledig elektrische modus. Bestuurders kunnen ook hun eigen ‘groene zones’ invoeren om zo naar wens minder uit te stoten bij het passeren van bijvoorbeeld scholen of winkels.

 

Bekijk de video

De motor van de Ford Transit Custom Kombi

ECOBLUE MOTOREN

De Ford Transit Custom Kombi is onder meer leverbaar met 2.0 Ford EcoBlue dieselmotoren. Deze geavanceerde krachtpatsers voldoen aan de strenge Euro 6.2 emissienorm en zijn uitgerust met een reeks brandstofbesparende technologieën.

Klik op onderstaande links voor meer informatie