A monitor showing a map with a Ford Transit in the background

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

Het is onze visie om jouw bedrijf met behulp van de nieuwste technologie, de juiste tools en de juiste diensten vooruit te helpen zodat je je klanten altijd naar tevredenheid kunt bedienen.

Klanten van Ford Fleet Management hebben toegang tot toonaangevende technologie, waaronder een reeks digitale tools die werden ontwikkeld om de wagenparkactiviteiten te vereenvoudigen en tijd en geld te besparen. Als gevolg van de voortdurende vooruitgang op het gebied van voertuigconnectiviteit zullen deze tools continue verbeteren, inclusief draadloze updates om je wagenpark up-to-date en op de weg te houden, wat zorgt voor een gerust gevoel en toegevoegde waarde.

Parallel aan de digitale revolutie richten bedrijven zich steeds meer op een meer CO2-neutrale bedrijfsvoering. Ford Fleet Management heeft alle producten en diensten in huis die nodig zijn om je te helpen over te stappen op een milieuvriendelijk wagenpark.

ELEKTRIFICATIE

Het ecosysteem van geëlektrificeerde mobiliteit ontwikkelt zich snel en we helpen je graag de juiste beslissingen te nemen in deze gefragmenteerde wereld. De experts van Ford Fleet Management kunnen je adviseren over elektrificatie om op zowel korte als lange termijn in de behoeften van je bedrijf te kunnen voorzien.

 • Onze gespecialiseerde adviseurs leveren deskundig advies over alle aspecten van je elektrificatiestrategie en de uitvoering ervan, van de juiste voertuigkeuze tot de optimale laadinfrastructuur en alle bijbehorende diensten.

 • Optimale laadoplossingen, speciaal voor jou ontwikkeld.

  Samen met Ford en onze partners bieden we een laadoplossing die het best aansluit bij je zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een wagenpark van bedrijfswagens dat vanuit een centraal distruibutiecentrum rijdt, of om chauffeurs die voertuigen thuis of onderweg opladen, wij houden je wagenpark mobiel. Neem contact met ons op voor meer info.

 • Er zijn op dit moment verschillende niveaus van elektrificatie beschikbaar, van mild hybride tot volledig elektrisch. We helpen je graag de juiste elektrische bestelwagens en auto's voor je wagenpark te kiezen, ongeacht het merk. Neem contact met ons op voor meer info.

 • Zodra je de voor jouw bedrijf geschikte voertuigen hebt geselecteerd, kunnen we een breed scala aan financieringsoplossingen bieden.

  Ontdek financieringsoplossingen

HULPMIDDELEN VOOR UPTIME EN PRODUCTIVITEIT

Dankzij een unieke combinatie van innovatieve technologieën blijven voertuigen met het hoogste rendement presteren. Alles kan worden gevolgd, geanalyseerd en uitgevoerd, met inbegrip van de voertuigconditie, het gedrag van de individuele bestuurders en de gebruikskosten van het wagenpark. Minder tijd nodig om vast te stellen hoe het wagenpark presteert, meer tijd om je bedrijf te runnen.

 • Fords voertuigconnectiviteit zorgt voor een constante verbinding, ongeacht de locatie, met voertuigen die efficiënt, zonder onderbreking en veilig in beweging moeten blijven.

  Ford Telematics is een multifunctioneel hulpprogramma voor wagenparkbeheer. Het stelt wagenparkbeheerders in staat om via de gebruiksvriendelijke interface alle voertuigen te beheren en te optimaliseren, ongeacht de fabrikant.

  Ford Telematics kan worden aangevuld met een reeks toepassingen, mogelijk gemaakt dankzij connectieve Ford voertuigtechnologie. Wagenparkbeheerders weten dankzij deze apps wie welk voertuig bestuurt, kunnen dagelijkse voertuigcontroles digitaliseren en direct rapporten ontvangen over schade of mechanische problemen. Voor gemoedsrust van elke bestuurder kun je met de Live Lock-status in één oogopslag controleren of alle portieren en deuren vergrendeld zijn. Je kunt zelfs via je commandocentrum in de app deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen.

 • Ford Telematics zorgt voor een betere uptime, grotere efficiëntie en minder administratie voor wagenparkbeheerders. Een vernieuwd dashboard toont duidelijk de voertuigprestaties en de waarschuwingen voor de voertuigconditie, evenals het gedrag van de bestuurder en het brandstofverbruik, en biedt duidelijke inzichten die wagenparkbeheerders helpen een veilig, legaal en efficiënt wagenpark te beheren.

  Wat je moet weten:

  • Mogelijkheden voor Live Map, GPS-tracking en geofencing zorgen ervoor dat je altijd weet waar je wagenpark is zodat je de bedrijfsmiddelen optimaal kunt benutten
  • Voertuigstatus en configureerbare servicewaarschuwingen geven aan welke voertuigen onmiddellijke aandacht vereisen en herinneren je aan gepland onderhoud. Dit kan helpen kostbare reparaties en onverwachte uitvaltijd te vermijden
  • Inzicht in rijgedrag, zoals abrupt rijden en het gebruik van veiligheidsgordels, biedt de mogelijkheid om de veiligheid van bestuurders te verbeteren.
  • Brandstofbewaking en efficiëntiegegevens wijzen gebieden aan waar verspilling ontstaat zodat de gebruikskosten verlaagd kunnen worden
  • De geschiktheid voor meerdere merken, gecombineerd met een compatibel modem, zorgt ervoor dat Ford Telematics met je gehele wagenpark werkt, inclusief voertuigen van andere merken
 • Het FordPass Connect-modem maakt je chauffeurs het rijden gemakkelijker en de bijbehorende FordPass-app stelt je chauffeurs in staat je Ford voertuigen efficiënter te gebruiken.

  Meer weten

Neem contact op met onze experts als je meer wilt wetenTooltip