Person checking FordPass on mobile in front of Ford Van and wooden crates with goods

TECHNOLOGIE VOOR BEDRIJFSWAGENS

 

INNOVATIE: HET ZIT IN ONS DNA

Bij Ford verleggen we voortdurend de grenzen van mogelijkheden en uitvindingen.​​

Elke bedrijfswagen is uitgerust met handige functies, een op de bestuurder gericht ontwerp en innovatieve technologieën, allemaal bedoeld ter ondersteuning van de productiviteit van je bedrijfswagen.​

Assistentietechnologieën maken het voor de berijder nog gemakkelijker. Tegelijkertijd zorgen een reeks tools en fleet management systemen ervoor dat je het maximale uit je bedrijfswagen kunt te halen.

Je kunt er dus gerust op zijn dat achter elke Ford een schat aan technologie aan het werk is, die je helpt de werkdag door te komen. 

FordPass Pro App

DE ZAKELIJKE APP VOOR VERBONDEN BEDRIJFSWAGENS

Bekijk de video

FORDPASS PRO

De FordPass Pro-app is ontworpen voor bedrijfswagens met een FordPass Connect-modem en geeft toegang tot een reeks tools, beveiliging en productiviteitsfuncties van je bedrijfswagen.

Hulpmiddelen zoals SecuriAlert en Remote Zonal Unlocking geven je de zekerheid dat je auto veilig en beveiligd is. Voertuigmeldingen helpen je om op de hoogte te blijven van de staat van je auto. En met het logboekBeschikbaar 2022 kun je ritten registreren en opslaan om zo op de hoogte te blijven van je bedrijfskosten.

We zorgen ervoor dat we steeds meer van onze nieuwe bedrijfswagens uitrusten met volledige connectiviteit. Neem contact op met je Ford Agent om te zien of je huidige Ford compatibel is.​

Ontdek FordPass Pro

SYNC-TECHNOLOGIE.

VOOR EEN MOEITELOZE HANDSFREE-BELEVING.

 

Ford SYNC 3 close up

FORD SYNC 3​

SYNC 3 heeft een geavanceerd kleurentouchscreen dat je via druk- en veegbewegingen kunt bedienen om op een meer intuïtieve wijze te navigeren. Via jouw stem kan je bovendien telefoneren, jouw entertainmentsysteem bedienen en zelfs een bestemming in het navigatiesysteem van jouw bedrijfswagen invoeren. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en slim genoeg om spraakopdrachten als "Ik moet tanken" te herkennen.

Ford SYNC 4 close up

FORD SYNC 4​

Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem aan boord dat vanaf 2022 beschikbaar is. Cloudverbinding geeft SYNC 4 een geavanceerdere routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat de SYNC 4-software voortdurend in ontwikkeling is. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een nieuwe wereld van connectiviteit met SYNC 4.

TECHNOLOGIE OM JE TE HELPEN OP JE REIS

MECHANISCH GELIMITEERD SLIPDIFFERENTIEEL

Een geavanceerd systeem dat is ontworpen om je te helpen bij uitdagend terrein. Het slipdifferentieel vermindert ongewenst wielspinnen (vooral op een losse of oneffen ondergrond) door het vermogen naar het wiel met de meeste tractie te sturen. Dit zorgt ervoor dat je vooruit blijft gaan en verbetert de stabiliteit van je bedrijfswagen wanneer je dit het meest nodig hebt.Tooltip

ALL-WHEEL DRIVE (AWD)

Het intelligente All-Wheel Drive-systeem (AWD) bepaalt hoeveel grip, balans in de bochten en reactievermogen er vereist is tijdens natte, droge of gladde omstandigheden en op wisselend terrein. Dit is intelligente technologie, die altijd de juiste hoeveelheid kracht op de voor- of achteras zet. Bovendien voorziet dit koppel-op-verzoek-systeem in een uitmuntende controle over de auto en een lager verbruik.

Ford Transit Van with adaptive cruise control graphic

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Met de Adaptieve Cruise Control kies je de snelheid waarop je wilt rijden. Maar als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger signaleert, verlaagt het systeem jouw snelheid om genoeg afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is voor je, geeft het systeem gas tot jouw auto weer de cruisesnelheid heeft.

Ford Transit Van driving on the road with traffic sign viewed from back

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Intelligent Speed Assist houdt je snelheid in de gaten, zodat jij je op de weg kunt concentreren. Eerst detecteert de camera aan de voorkant automatisch de geldige snelheidsbeperking. Indien geactiveerd, past het systeem je maximumsnelheid aan deze limiet aan.

Ford Lane Keeping Alert

LANE KEEPING SYSTEM

Het Lane-Keeping System gebruikt een camera die in de gaten houdt of je per ongeluk jouw rijstrook verlaat. Lane Keeping Alert waarschuwt je door het stuur te laten trillen en geeft ook een zichtbare waarschuwing. Als je langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping Aid bijsturen om jouw auto weer veilig naar de juiste rijstrook te leiden. Het systeem is bedoeld voor wegen met meerdere rijstroken, zoals snelwegen, en wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder de 65 km/u. Je kan het ook handmatig uitschakelen.

MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR WAGENPARKBEHEER

computer screen with Ford Commercial Solution

FORD COMMERCIAL SOLUTIONS​

Ford Commercial Solutions biedt twee unieke abonnementsdiensten voor grotere Wagenpark-klanten, welke helpen om compatibele Ford bedrijfswagens doeltreffender te beheren. Ford Telematics en Ford Data Services leveren beide een uitgebreide reeks aan data-gedreven inzichten in de dagelijkse bedrijfsvoering van je wagenpark. Je kunt snel gegevens bekijken over de locaties van je bedrijfswagens evenals de afgelegde kilometers en het brandstofpeil, plus een tal van andere Smart Diagnostics-diensten om de productiviteit van je wagenpark te verhogen.

Man looking at his mobile phone on building site with Ford Transit

SMART DIAGNOSTICS ​

Wat de omvang van je bedrijfswagenpark ook is, zowel Ford Telematics als FordPass Pro geven je toegang tot een reeks Smart Diagnostics-diensten die zijn ontworpen zijn om de inzetbaarheid van je bedrijfswagen te maximaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een door Ford erkende reparateur toegang geven tot de voertuigstatus-gegevens. Dat betekent dat, nog voor je auto in de werkplaats aankomt, een diagnose gesteld kan worden, proactief onderdelen kunnen worden besteld, eventueel ander onderhoud signaleren, en met jou het beste schema kunnen afspreken om je zaak draaiende te houden.​

FordPass Pro

SLIMME WERELD. SLIMME BEDRIJFSWAGENS. SLIM ZAKENDOEN.

BLIJF VERBONDEN TOT WEL 5 BEDRIJFSWAGENS

Ontdek FordPass Pro

Ford E-Transit front vie parked with fleet

MAAK JE ZAKELIJKE WAGENPARK ELEKTRISCH

Ontdek hybride en elektrisch rijden

Klik op onderstaande links voor meer informatie