Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM
Netto catalogusprijs vanaf

Praktisch. Werkt hard.
En ziet er goed uit.

Eenvoudig binnen de lijnen blijven

Je blijft moeiteloos tussen de lijnen met Lane Keeping Alert. Als je per ongeluk je rijstrook dreigt te verlaten, voel je direct het stuur trillen en gaat er een lampje branden.

Bedien alles met je stem

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Transit Custom Ford SYNC hands-free technology

De volgende generatie TDCi-motoren

De Transit Custom is ontworpen met het oog op de strenge Euro 6-emissienorm. De gloednieuwe generatie 2,0 liter TDCi-motoren combineert uitstekende prestaties en kracht met een lager brandstofverbruik en lagere uitstoot: vanaf 6,1 L/100km en 157 g/km CO2. Om de kosten nog verder te verlagen worden onderhoudsbeurten nu om de 60.000 km of om de twee jaar gepland. Met drie verschillende vermogens (105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm) is er altijd een optie die bij je past, of je nu lichte of zware ladingen vervoert of een aanhanger gebruikt.

Voorkom de gevolgen van een ongeluk

Een aanrijding wil je liever voorkomen. Of in ieder geval minder ernstig maken. Daarbij helpt Pre-Collision Assist. Bij snelheden tot 80 km/u waarschuwt deze voor voertuigen en mensen op je weg. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch om de ernst van een ongeluk te beperken of te voorkomen.

Toonaangevend laadvolume en uitstekende toegankelijkheid

De Transit Custom heeft de langste laadvloerlengte, de breedste zijdeuropening en de best bruikbare interieurhoogte binnen zijn klasse. Dit betekent dat er gemakkelijk drie Euro pallets, voorwerpen met een maximale lengte van 3 meter of panelen van 2.40 m x 1.20 m op hun zijkant of plat op de vloer kunnen worden vervoerd. De L1H1 bestelauto biedt een laadvolume van 6 m3. De L2H2 variant biedt een laadvolume van 8.22 m3.

Flexibel en capabel genoeg voor welk bedrijf dan ook

Door zijn flexibiliteit voldoet de Transit Custom altijd aan al jouw zakelijke vereisten.

Hij is er in drie modellen: Bestelauto, Bestelauto met dubbele cabine en Kombi.  Er zijn bovendien twee formaten wielbasis en twee verschillende dakhoogtes. Verder kan je kiezen uit verschillende modellen en diverse keuzes in uitrusting. Zo kan je de combinatie kiezen die perfect bij je past. 

Met de hulp van onze Special Vehicle Operations Group kan je jouw Transit Custom naar eigen wens aanpassen met allerlei specialistische functies.

Transit Bestelwagen

De Transit Custom Bestelwagen is een functioneel model om ladingen te vervoeren, met een laadschot (met of zonder glas) over de volledige hoogte en breedte dat de laadruimte afscheidt van de cabine, en keuze uit twee of drie stoelen vooraan. Je kunt kiezen voor een enkele of dubbele schuifdeur, scharnierende achterdeuren of een achterklep.

Dubbele Cabine Bestelwagen

Net als bij de bestelauto kan je ook hier kiezen voor twee of drie stoelen vooraan. De bestelauto met dubbele cabine heeft een extra zitrij van drie vaste stoelen achter de bestuurder en voorste passagiers. Daarnaast zijn de buitenste zitplaatsen voorzien van ISOFIX-bevestigingen. De tweede zitrij wordt door een vast laadschot met ruit afgescheiden van de laadruimte.

Kombi

De Transit Custom Kombi is zeer veelzijdig; er zijn meer dan 30 verschillende stoelopstellingen mogelijk. De Kombi heeft een flexibel achterbanksysteem en twee zitrijen achter de bestuurder en voorste passagiers. Als alle stoelen geïnstalleerd zijn, kan je in totaal 9 personen (incl. bestuurder) vervoeren. De stoelen kunnen worden neergeklapt en naar elkaar toe geschoven om minder ruimte in te nemen. Je creëert snel en makkelijk een grote laadruimte door één of meerdere stoelen van de achterste rij neer te klappen en naar voren te schuiven tot ze zich net achter de zitrij bevinden. Indien gewenst, kan je de stoelen ook volledig uit de laadruimte halen om een maximale laadruimte te creëren.

Ford Transit Van interior
Ford Transit Van interior
Aktuellen Angebote

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Anderen bekeken ook

Top