Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM > Aanbiedingen > Zakelijke aanbiedingen

Ford Transit Custom Zakelijke aanbiedingen

TRANSIT CUSTOM

FORD TRANSIT CUSTOM

Bekijk de aanbiedingen hieronder

Wijzig model

 • Profiteer t/m 30 september 2018

  De Upgrade Bonus kan je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Maar ook voor korting op de bedrijfswageninrichting of het aankoopbedrag. Daarbij kan je ook nog gebruik maken van 0% rente op de financiering, zo maak je jouw Transit Custom zoals je zelf wilt en profiteer je van een totaal voordeel tot ruim € 4.000,-.

  Deep Impact Blue
  Waar besteed jij de bonus van € 3.000,- aan?
  • Verlengde garantie  
  • Accessoires of bedrijfswageninrichting 
  • Korting op het aankoopbedrag 

  De Upgrade Bonus geldt voor de volgende uitvoeringen van de Transit Custom: Ambiente, Trend, Limited en Sport. 

 • Financial Lease Ford Transit Custom

  Profiteer nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Financial Lease. Bij een looptijd van 12 of 24 maanden kan jouw rentevoordeel daarbij oplopen tot ruim € 1.000,-. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De Ford dealer ontvangt jou graag en rekent het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen snel voor je uit. Deze aanbieding loopt tot en met 30 september 2018.

  Deep Impact Blue
 • Transit Custom Economy Edition

  Zoek je een rijdend kantoor met een groot laadvolume tegen een scherpe prijs? Kies dan voor één van onze Economy Editions. Een échte Transit was nog nooit zo bereikbaar!!

  Voor iedereen die meteen door wil pakken. Geprezen en geroemd. Ruim, sterk, functioneel en kostenbesparend. De Transit Custom heeft een zeer grote laadcapaciteit en heeft ook nog eens een gunstig brandstofverbruik.

  Al vanaf € 83,- per week via Ford Lease. Nu met 0% rente op de financiering. Deze aanbieding loopt tot en met 30 september.

Top