Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

In de doordachte cabine wordt duurzaamheid gecombineerd met praktisch nut. Het slimme ontwerp biedt volop opbergruimte en zorgt er in combinatie met hypermoderne technologie, zoals spraakgestuurde Ford SYNC, voor dat de cabine dienst kan doen als comfortabel mobiel kantoor.

Bedien alles met je stem

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Dat zit wel goed

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in je auto wil je behaaglijk zitten. Als je voor verstelbare verwarmde stoelen kiest, zit je er ook in de koudste winter bij elke rit lekker warmpjes bij.

Transit Custom Heated front seats
Transit Custom Innovative stowage

Praktische en veilige opslag 

Zoals elke goede werkplek zit jouw bestelwagen vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kan je je laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.

Entertainment naar wens

Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van de nieuwste geïntegreerde voorzieningen voor entertainment en informatie, zoals een premium pakket met een DAB-radio, CD-speler, USB-aansluiting, multi-functioneel display, volledige Europese navigatiesysteem, achteruitrijcamera, Ford SYNC en een geavanceerde luidsprekeropstelling.

Transit Custom Navigation systems and Ford audio
Transit Custom Quickclear heated windscreen

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Transit Custom Ford Easy-Fuel for foolproof filling-up
Transit Custom Folding wing mirrors

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Verbeter jouw Transit Custom

De Transit Custom wordt standaard geleverd met hoogwaardige specificaties, maar je kunt natuurlijk altijd kiezen voor uitbreiding in de vorm van een van de drie optionele Visibility-pakketten.

Visibility-pakket 1
• Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels
• 'Quickclear' verwarmde voorruit
• Sensor ruitensproeiervloeistof

Visibility-pakket 2 
Alle extra's uit pakket 1, met daarbij: 
• Elektrisch inklapbare buitenspiegels 
• Automatische koplampen 
• Automatische ruitenwissers met regensensor 
• Dimmer voor instrumentenpaneel 
• Mistlampen aan de voorkant

Visibility-pakket 3 
Alle extra's uit pakket 1 en 2, met daarbij:
• Achteruitrijcamera met Trailer Hitch Assist 
• Lane Keeping Alert met Driver Alert
• Premium instrumentencluster

Visibility Packs
Transit Custom Secure remote central locking

De simpelste bediening van je ramen

Ramen dicht of open? Dankzij de mogelijkheid om je ramen op afstand te bedienen doe je het met één druk op de knop.

Top