Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Moderne looks en buitengewoon comfort

In de doordacht ingerichte cabine wordt duurzaamheid gecombineerd met praktisch nut. Vernuftig ontwerp voor volop opbergruimte. Met een hele reeks slimme technologieën, waaronder Ford SYNC 3, binnen handbereik, kun je de cabine gebruiken als comfortabel mobiel kantoor.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke varianten. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Download de nieuwe prijslijst voor meer informatie en om de standaard specificaties te bekijken.

Ford SYNC interior display

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De Transit Custom is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G-wifiWi-Fi Hotspot voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. Als je het systeem aan de FordPass-app op je telefoon koppelt, kun je zien of je de deuren gesloten hebt en kun je ze op afstand openen of sluiten. Je kunt zelfs de locatie van je bestelwagen op een kaart zien. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je op een onbekende locatie niet meer weet waar je je auto geparkeerd hebt.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt u files te vermijden. Je unt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

Ford SYNC interior display
New Blue Ford Transit Custom rear seating

Stoelen die zijn ontworpen voor een comfortabele reis

De nieuw ontworpen stoelen voorin hebben een nieuwe geometrie, dikkere draadstoffen en een fijnere maar toch duurzamere bekleding voor meer ondersteuning, extra comfort en meer ontspannen ritten. Wat de stoelindeling betreft, hebben de Transit Custom Kombi varianten 2+1 flamingo-stoelen op de tweede en derde rij en de Transit Custom DCiV een driepersoonsbank op de tweede rij.

Jouw mobiele kantoor

Onder de flexibele dubbele passagiersstoel bevindt zich een eenvoudig toegankelijke opslagruimte waar een laptop, dossiers en andere accessoires in passen. Bij de Trend, Limited en Sport varianten is de stoel leverbaar met een uitvouwbare tafel die zit weggeborgen in het bovenste gedeelte van de achterkant van de middelste stoel. Deze tafel heeft een bruikbaar oppervlak van 345 mm x 240 mm, zodat je er een laptop of klembord op kunt plaatsen. De uitvouwbare tafel heeft ook twee bekerhouders, een vakje voor pennen en een elastische bevestigingsband.

New Transit interior seating

Overal handige opbergruimtes

De nieuwe Transit Custom zit vol handige opbergruimtes. Er bevindt zich bijvoorbeeld een makkelijk toegankelijke opslagruimte in het instrumentenpaneel. Het verborgen, afsluitbare handschoenenkastje is groot genoeg voor A4-dossiers en kan, afhankelijk van de serie die je kiest, ook worden verlicht. Onder de stoel is ook een handige bergruimte voor waardevolle spullen. Er zit een inklapbare bekerhouder tussen de stoel van de bestuurder en de voorste passagiersstoel (alleen beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak). Zelfs de deuren van het voertuig zijn ontworpen om ruimte te maximaliseren, met grote opbergvakken waar een A4-klembord en een 2 liter fles in passen.

Het is eenvoudig om de temperatuur in de cabine aan te passen

De nieuwe Transit Custom heeft nieuwe knoppen om de verwarming en airconditioning te regelen, binnen handbereik van zowel de bestuurder als de passagier voorin. Met de rechter draaiknop voor de temperatuurregeling kunnen de maximale koeling en maximale verwarming worden ingesteld en met de linker draaiknop kan de ventilatorsnelheid worden geregeld wanneer de temperatuur niet op "max" staat ingesteld. Afhankelijk van de specificaties van het voertuig, zijn de knoppen tussen de twee draaiknoppen bedoeld om de richting van de luchtstroom (voorruit en gezicht, voetruimte), verwarmde stoelen, verwarmde voorruit, verwarmde achterruit, verwarmde spiegels en airconditioning te regelen.

New Transit Custom climate control
New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up

De bijdrage van goede verlichting tijdens het laden en lossen

Een eenvoudige, maar zeer praktische innovatie: Optionele superheldere, energiezuinige LED-lampen voor de laadruimte. Deze zijn van onschatbare waarde wanneer je achter in jouw bestelauto werkt.

Ruitenwissers die automatisch reageren op regen

De ruitenwissers beginnen automatisch te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen de wissnelheid aan aan de hoeveelheid vocht. Je kunt hierbij uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen.

New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Jouw voorruit is in een handomdraai ijsvrij met de Quickclear verwarmde voorruit

Deze functie is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op een knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om de voorruit en ruitenwissers te ontdooien.

Met Ford Easy Fuel tank je nooit verkeerd

Met deze nuttige technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet. Ford Easy Fuel is een systeem zonder dop , waardoor je nooit meer een vuile tankdop hoeft aan te raken.

New Ford Transit Custom fuel cap

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

De elektrisch bediende spiegels klappen naar binnen in om beschadiging te voorkomen van de spiegels of stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers wanneer je bijvoorbeeld staat geparkeerd.

Top