Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Moderne looks en buitengewoon comfort

In de cabine vind je duurzaamheid, een mooi design en veel opbergruimte. Met SYNC 3 binnen handbereik, gebruik je jouw cabine als mobiel kantoor.

Op deze pagina vind je opties en functies terug die standaard of optioneel zijn. Download de prijslijst voor meer informatie.

Ford SYNC interior display

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De Transit Custom is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G-wifiWi-Fi Hotspot voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. Als je het systeem aan de FordPass-app op je telefoon koppelt, kun je zien of je de deuren gesloten hebt en kun je ze op afstand openen of sluiten. Je kunt zelfs de locatie van je bestelwagen op een kaart zien. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je op een onbekende locatie niet meer weet waar je je auto geparkeerd hebt.

SYNC 3:

Met Ford SYNC 3 blijf je verbonden met jouw telefoon, muziek en navigatiesysteen. Kies voor spraakopdrachten of gebruik het 8 inch touchscreen. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger’.

Ford SYNC interior display
New Blue Ford Transit Custom rear seating

Koplampen die automatisch reageren

De koplampen gaan automatisch aan wanneer het systeem opmerkt dat het daglicht afneemt of de lichtomstandigheid wijzigt.

Groot licht-assistent schakelt tijdelijk het groot licht uit wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, daarna wordt het groot licht weer aangezet voor maximaal zicht.

Jouw mobiele kantoor

Onder de flexibele dubbele passagiersstoel bevindt zich een opslagruimte waar een laptop en andere accessoires in passen. De Trend, Limited en Sport uitvoeringen zijn uitgerust met een opklapbare tafel die is weggewerkt in de achterkant van de middelste stoel.

New Transit interior seating

Handige opbergruimtes

De Transit Custom zit vol opbergruimtes. In het instrumentenpaneel, het dashboardkastje, onder de stoelen en in de deuren zitten opbergruimtes zodat al jouw spullen binnen handbereik zijn.

De temperatuur in de cabine aanpassen

In de Transit Custom kan zowel de bestuurder als de passagier eenvoudig de temperatuur aanpassen. Links kan de maximale ventilatie worden ingesteld, rechts de temperatuur. Ook kan de luchtstroom worden ingesteld en (indien optioneel besteld) kan de voorruitverwarming worden aangezet.

New Transit Custom climate control
New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up

De bijdrage van goede verlichting tijdens het laden en lossen

Een eenvoudige maar zeer handige oplossing: optionele, energiezuinige LED-lampen voor de laadruimte. Ideaal wanneer je in jouw bedrijfswagen aan het werk bent.

Ruitenwissers die automatisch reageren op regen

De ruitenwissers beginnen automatisch te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen de wissnelheid aan aan de hoeveelheid vocht. Je kunt hierbij uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen.

New Ford Transit Custom rain sensing wipers

De voorruit ijsvrij met de verwarmde voorruit

Deze functie zorgt ervoor dat je op koude ochtenden snel kunt vertrekken. Druk op de knop en de voorruit wordt verhit om de ruitenwissers en voorruit ijsvrij te maken.

Met Ford Easy Fuel tank je nooit verkeerd

Met deze nuttige technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet. Ford Easy Fuel is een systeem zonder dop , waardoor je nooit meer een vuile tankdop hoeft aan te raken.

New Ford Transit Custom fuel cap

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

De elektrisch bedienbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging te voorkomen wanneer je staat geparkeerd.

Top