Home > Handige links > Oplossingen zakelijke markt > Transit Conversion > Ford Conversions > Skeletal Chassis Cab

Skeletal Chassis Cabine

Doet het zware werk voor jou

Skeletal Chassis-modellen zijn perfect voor het ombouwen van bedrijfswagens die een lage vloer en doorloopmogelijkheid vanuit de cabine nodig hebben. Het voertuig heeft geen achterpaneel in de cabine en beschikt over interfacepunten aan de B-stijlen. Ontworpen om de ombouw correct vast te maken. Zodra het voertuig omgebouwd is, zorgt de nieuwe carrosserie ervoor dat het volledige voertuig bijzonder stevig is.

Low chassis floor close up with measuring tape

Lage chassisvloer

Een lage chassisvloer maakt ombouwen eenvoudig en een laadklep overbodig.

White Transit Van side view

Zware lading

Het voertuig is gebouwd met een sterk chassis met ladderframe met een laadvermogen tot maar liefst 1890 kgTooltip.

White Transit Chassis Cab open back

Cabine met open achterkant

Een cabine met open achterkant zorgt voor een onbeperkte doorloopmogelijkheid van de cabine tot de laadruimte van het omgebouwde voertuig.

Transit Chassis Cab overhead view

Verschillende lengtes

Het nieuwe Skeletal Chassis-model met voorwielaandrijving is zeer veelzijdig en ontworpen om kracht en efficiëntie te bieden voor bijna elk gebruik. Het unieke chassis met ladderframe is verkrijgbaar in twee lengtes: L3 (Lang, 5321 mm) en L4 (Extra Lang, 5771).

 

Ford Transit Centrum

Transit centra zijn opgezet om maximale productiviteit en efficiëntie te halen uit jouw bedrijfswagen en bedrijf. Daarom vind je alles van reparaties tot onderhoud en ondersteuning onder één dak, met langere openingstijden voor extra flexibiliteit.

Ford Transit Centres
Top