Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Handige links > Oplossingen zakelijke markt > Transit Conversion > Speciale opties

Speciale opties:

Je bedrijfswagen kan dan wel klaar zijn voor je werk, maar je kan nog extra’s toevoegen om je bedrijfswagen helemaal compleet te maken. 

Bekijk de SVO catalogus (PDF 12.8 MB)

x
Special Paints

SVO kleuren

Uw bedrijfsidentiteit is een belangrijk bedrijfsmiddel, daarom is de Transit beschikbaar in een uitgebreide kleurenreeks. 

De beschikbaarheid van speciale voertuigopties varieert per regio en model. Vraag dit na bij uw lokale Ford Transit Centrum. In de Carrosserie- en Installatie-handleidingen voor apparatuur op de Ford Etis-website kunt u meer informatie vinden over de opties.

Ford Programmable Battery Guard

Ford Programmeerbare accubescherming

Dit gepatenteerde accubeveiligingssysteem zorgt ervoor dat je nooit met een lege accu komt te staan. Je kunt een tijd instellen voor accugebruik zonder draaiende motor, je kunt profielen aanmaken voor verschillend accugebruik (zwaar of licht gebruik, met en zonder extra accu’s) en je kunt de accu beschermen tegen overbelasting van de startmotor. Een zeer functionele optie met diverse mogelijkheden. Optie voor Transit en Transit Custom.

High Electrical Power System

Hoge elektrische stroominstallatie

Deze optie is speciaal ontwikkeld voor op- en ombouwmogelijkheden met zware stroombehoeften, zoals noodvoertuigen, koelwagens en onderhoudsvoertuigen.
De optie bevat:

  • Twee zware AGM accu’s
  • Toerentalregelaar

Optie voor Transit en Transit Custom.

Trailer tow electrics

Trekhaakvoorbereiding

De trekhaakvoorbereiding zorgt ervoor dat alle elektronika aanwezig is voor het achteraf bevestigen van bijvoorbeeld een trekhaak. De optie bevat een stevige connector en de bedrading die nodig is om onder andere de lichten van de aanhangwagen te bedienen.

Optie voor Transit en Transit Custom.

Twin High Performance AGM Batteries

Extra zware accu’s

Beschikbaar voor hogere elektrische belasting, voor betere betrouwbaarheid bij zwaar gebruik. Optioneel voor Transit-, Transit Custom- en Transit Connect-modellen.

12v Customer Connection Point

12 aansluitpunt

Alle Transit- en Transit Custom-modellen hebben een gezekerd aansluitpunt aan de zijkant van de sokkel van de bestuurdersstoel.

Beacon Preparation Pack

Voorbereiding montage zwaailichten

Deze optie is geschikt voor diverse ombouwmogelijkheden zoals noodhulp-, wegonderhouds-, wegsleep- en weghulpvoertuigen. Het pakket is geschikt voor montage achteraf van zwaailichten voor en/of achter op het voertuig en is inclusief een bedieningspaneel in de dakconsole.

Optie voor Transit en Transit Custom.

High Specification Interface Connector

Koppelstation

Dit is een uitgebreide bedradingsconnector welke toegang geeft tot elektronische signalen van de auto waardoor op- en ombouw vergemakkelijkt wordt. Het gaat om signalen als het starten van de motor, motor in werking, remlicht in werking, deur open, knipperlichtindicatoren in werking, snelheid van de auto en handrem in werking. Inclusief extra zekeringspaneel (6 stuks) en dubbele accu’s (niet AGM).

Optie voor Transit en Transit Custom.

Auxiliary Fuel Port

Extra brandstofuitgang

Met deze optie krijg je een secundaire brandstofleiding en aansluiting voor het bevestigen van hulpapparatuur zoals bijvoorbeeld een extra verwarming.

Optie voor Transit en Transit Custom.

Engine RPM Control

Toerentalregelaar

Deze bediening maakt het mogelijk om de motor op een hoog toerental stationair te laten draaien. Voor de aansluiting hiervan is een apart elektrisch circuit nodig. Optie voor de Transit en Transit Custom.

240 Amp Alternator

240 ampère dynamo

Deze hoge output dynamo zorgt ervoor dat het laden van de accu behouden blijft als er sprake is van zware en veeleisende aftermarket apparatuurinstallatie.

Optie voor Transit en Transit Custom.

Utility Vehicle Switch Pack

Voorzieningsschakelaar pakket

Het pakket heeft drie schakelaars en bedrading voor zwaailicht en krachtapparatuur: 1 x zwaailichtschakelaar en 2 x 12V schakelaar. De schakelaars zijn in de 2-DIN dakconsole geplaatst en kunnen gebruikt worden voor diverse voorzieniningen, zoals werklampen, verwarming of stroom richting de achterklep.

Optie voor Transit en Transit Custom.

Tyre Carrier Drop with Door Closed

Reservewiel bereikbaar met gesloten achterdeuren

Met deze optie kan het reservewiel worden bereikt zonder de achterdeuren te openen. Geschikt voor bijvoorbeeld koelwagens, veiligheidsvoertuigen of ambulances.

Optie voor Transit Bestelauto of Transit Kombi varianten.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top