Ford Mustang Mach‑E®

SNELLER LADEN MET MEER BEREIK

PRIJS (INCL. BTW) VANAF

€ 49.200

Netto bijtelling vanaf € 268,- per maand

Het icoon. Geëlektrificeerd. De beruchte Mustang® -uitstraling met volledig elektrische prestaties. Een actieradius tot wel 600 kmWLTP Extended Range en toegang tot meer dan 500.000 oplaadstations door heel Europa. Ford Mustang Mach‑E® elektrische SUV: loop niet achter de menigte aan.

VAN 0-100 KM/U INCX727 GT Model Acceleration overview

0 s

MAXIMALE RIJBEREIK TOTWLTP Extended Range

0 Km

Snel opladen in ongeveer 10 minutenCharging performance figure

0 Km

Ford SYNC 4A is een volledig geïntegreerd infotainmentsysteemSYNC 4: Don’t drive while distracted, dat geavanceerde routeplanning en conversationele spraakherkenning mogelijk maakt.

Ford Mustang Mach-E panoramic roof

Panoramadak

Laat het licht binnenvallen met een optioneel panoramadak. Dankzij een speciale coating blijft het interieur in de zomer koeler en in de winter warmerPanorama roof available as option

Laat je meeslepen door het krachtige, door het krachtige, optionele B&O geluidssysteem met 10 luidsprekers. Dankzij de handsfree achterklep is je bagageruimte gemakkelijk toegankelijk. De kofferbak voorin de Mustang Mach-E geeft je tot 100 liter extra opbergruimte.†††

Ons BlueOval™ Charge Network telt nu al meer dan 500.000 laadstations en levert verschillende oplossingen voor thuis opladen.

 

Ontdek opladen

Technologie

Geniet onderweg van naadloze connectiviteit met Alexa Built-in.†† Altijd bereikbaar dankzij de standaard draadloze telefoonoplader †.

  

  

Ford Mustang Mach-E® GT

Ford Mustang Mach-E GT driving

Mustang Mach‑E® -uitvoeringen

Ford Mustang Mach-E GT seen from the front

Bekijk de nieuwste aanbiedingen

Direct uit voorraad leverbaar

Bekijk aanbiedingen

  

  

Volg niet de menigte

A white Ford Mustang Mach-E parked above a city with a person leanin on it

Met de draadloze accessoire oplader kun je één compatibel Qi draadloos oplaadapparaat opladen door het op het oplaadgebied te plaatsen.

Het gebruik van draadloze oplaadapparaten kan van invloed zijn op de werking van geïmplanteerde medische apparaten, zoals pacemakers. Als je geïmplanteerde medische apparaten hebt, raden we je aan om jouw arts te raadplegen.

†† Beschikbaar op geselecteerde voertuigen met alleen SYNC 4 en FordPass Connect.

††† Laadcapaciteit beperkt door gewicht en gewichtsverdeling.