Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Explorer

NIEUWE FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

VERKRIJGBAAR BEGIN 2020

De nieuwe Ford Explorer is met zorg ontworpen voor de ultieme rijervaring in een SUV. Opvallend, stoer ontwerp. Krachtige offroad capaciteiten. Geavanceerde rijhulptechnologieën. En een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn die een perfecte combinatie van vermogen en efficiëntie levert.

EEN KLASSE APART

De nieuwe Ford Explorer is zorgvuldig ontworpen voor vermogen, comfort en efficiëntie. Aan elk detail is aandacht besteed om een gevoel van luxe te garanderen, of je nu de stad inrijdt of uitdagender terrein voor de wielen krijgt. En een geavanceerde plug-in hybride technologie helpt je om efficiënter dan ooit de wereld te verkennen.

Zijaanzicht van de donkergrijze Ford Explorer PHEV
Rijdende rode Ford Explorer PHEV vooraanzicht

Geavanceerde hybride technologie

De nieuwe Ford Explorer is de grootste, meest verfijnde en meest capabele SUV, die Ford ooit in Europa heeft verkocht. Het is ook onze eerste SUV die te verkrijgen is als een plug-in hybride auto. Een geavanceerde oplaadbare hybride aandrijflijn werkt samen met een 3.0-liter, V6 EcoBoost-motor met turbocompressor voor 450 pk systeemvermogen en uitstekende efficiëntie. De motor is bovendien gekoppeld aan een intelligente automatische versnellingsbak met tien versnellingen om van elke rit te genieten, of je nu door de bergen rijdt, door het water ploetert of op de snelweg rijdt.

Compromisloze efficiëntie

De geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn zorgt voor een optimale efficiëntie zonder in te boeten aan de mogelijkheden die je van een Ford SUV verlangt. Een intelligent vierwielaandrijvingssysteem stuurt stroom naar de wielen met de meeste tractie om de grip op elke ondergrond te verbeteren. Dit wordt gecombineerd met een nieuw Terrain Management System, waarmee je de prestaties van de Explorer kunt aanpassen aan de exacte omstandigheden en het terrein. En als je in de stad rijdt, werken slimme systemen zoals Auto-Start-Stop en een Active Grille-sluiter samen met de hybride aandrijflijn om de uitstoot te verminderen en je ritten naar het benzinestation tot een minimum te beperken.

Close-up van het dashboard van de nieuwe Ford Explorer PHEV
Achterkant Ford Explorer PHEV met achterklep open

Alle ruimte die je nodig hebt

De nieuwe Ford Explorer biedt ruimte voor zeven personen om in luxe en comfort te zitten. Een zorgvuldig ontworpen interieur en ultramoderne technologieën maken elke rit bijzonder aangenaam, waar je ook zit. Zelfs wanneer elke stoel bezet is, is er nog ruimte voor twee volledige sets golfclubs achter de derde rij. Als je de stoelen neerklapt, is er maar liefst 2274 liter opbergruimte, zodat je alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg of een langer avontuur moeiteloos mee kunt nemen. En met de nieuwste versie van SYNC 3, een ingebouwde FordPass Connect-modem en een B&O audiosysteem kijk je evenveel uit naar de reis als naar de bestemming.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top