Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Transit Custom PHEV

NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

De nieuwe, ultramoderne plug-in hybride elektrische (PHEV) Transit Custom is gebouwd om jou efficiënter dan ooit te laten werken.

Nieuwe Ford Transit Custom PHEV

De toekomst van bedrijfswagens

De nieuwe, ultramoderne plug-in hybride elektrische (PHEV) Transit Custom is gebouwd om jou efficiënter dan ooit te laten werken. De geavanceerde elektrische aandrijflijn kan opgeladen worden via het stroomnet en opereert volledig op elektrisch vermogen tijdens kortere ritten. Met hulp van de veelvuldig bekroonde 1,0 l EcoBoost-motor levert deze bestelwagen uitzonderlijke prestaties, zelfs tijdens langere ritten. De Transit Custom plug-in hybride bestelwagen helpt om de luchtvervuiling te reduceren en levert al de flexibiliteit, het vermogen en de betrouwbaarheid die je van een Ford Transit Custom mag verwachten.

Ga verder voor minder

Als de nieuwe Transit Custom plug-in hybride volledig opgeladen is, kan hij met alleen de elektrische motor meer dan 48 kilometer rijden. Perfect voor de korte ritjes in de stad die meestal niet erg efficiënt zijn en meer brandstofkosten met zich meebrengen. Tijdens langere ritten zorgt de 1,0 l EcoBoost-motor ervoor dat je langer en verder kunt rijden. De motor maakt gebruik van regeneratief remmen om de batterij op te laden. En zodra de batterij voldoende is opgeladen, kun je terug uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden. Zo bespaar je geld en verminder je de uitstoot.

Oranje nieuwe Ford Transit Custom PHEV zijaanzicht
Oranje nieuwe Ford Transit Custom PHEV laadruimte overzicht

Compromisloos vermogen

De nieuwe Transit Custom plug-in hybride heeft een lagere uitstoot zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen die van de Transit Custom je favoriete bedrijfsvoertuig maken. Met maar liefst zes kubieke meter laadruimte kan de bestelwagen moeiteloos drie europallets of panelen van 2,40 x 1,20 m plat op de vloer vervoeren. Met de breedste zijschuifdeur van alle bedrijfswagens in zijn klasse is de nieuwe Transit Custom plug-in hybride perfect uitgerust om goederen zo efficiënt mogelijk door de stad te vervoeren. Met een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1530kg (laag dak)/1481kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de korte wielbasis (L1) en een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1477 kg (laag dak) /1395 kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de lange wielbasis (L2) is de Transit Custom plug-in hybride nog steeds in staat om zware ladingen te vervoeren.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top