Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM

PLUG-IN HYBRID

De nieuwe plug-in hybride (PHEV) is gebouwd om jou efficiënter te laten werken.

Nieuwe Ford Transit Custom PHEV charging
Silver New Ford Transit Custom PHEV driving on road

Werk slimmer

De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid is ontworpen om je te laten genieten van een unieke combinatie van de legendarische Transit-mogelijkheden, een indrukwekkende rijdynamiek en ongeëvenaarde efficiëntie.

Rijd korte ritten volledig elektrisch

56

km

35

miles

Indrukwekkend laadvermogen

1000

kg

6.0

m3

355 Nm koppel

92

kW

126

pk

New Silver Transit Custom PHEV parked by charging point
Nieuwe Ford Transit Custom PHEV

De toekomst van bedrijfswagens

De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) is gebouwd om jou efficiënter dan ooit te laten werken. De geavanceerde elektrische aandrijflijn kan opgeladen worden via het stroomnet en opereert volledig op elektrisch vermogen tijdens kortere ritten. Met hulp van de veelvuldig bekroonde 1,0 l EcoBoost-motor levert deze bestelwagen uitzonderlijke prestaties, zelfs tijdens langere ritten. En helpt om de luchtvervuiling te reduceren en levert al de flexibiliteit, het vermogen en de betrouwbaarheid die je van een Ford Transit Custom mag verwachten.

Ga verder voor minder

Als de nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid volledig opgeladen is, kan hij met alleen de elektrische motor meer dan 56 kilometer rijden. Perfect voor de korte ritjes in de stad die meestal niet erg efficiënt zijn en meer brandstofkosten met zich meebrengen. Tijdens langere ritten zorgt de 1,0 l EcoBoost-motor ervoor dat je langer en verder kunt rijden. De motor maakt gebruik van regeneratief remmen om de batterij op te laden. En zodra de batterij voldoende is opgeladen, kun je terug uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden. Zo bespaar je geld en verminder je de uitstoot.

Oranje nieuwe Ford Transit Custom PHEV zijaanzicht
Oranje nieuwe Ford Transit Custom PHEV laadruimte overzicht

Compromisloos vermogen

De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) heeft een lagere uitstoot zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen die van de Transit Custom je favoriete bedrijfsvoertuig maken. Met maar liefst zes kubieke meter laadruimte kan de bestelwagen moeiteloos drie europallets of panelen van 2,40 x 1,20 m plat op de vloer vervoeren. Met de breedste zijschuifdeur van alle bedrijfswagens in zijn klasse is de nieuwe Transit Custom perfect uitgerust om goederen zo efficiënt mogelijk door de stad te vervoeren. Met een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1530kg (laag dak)/1481kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de korte wielbasis (L1) en een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1477 kg (laag dak) /1395 kg (hoog dak) voor de bestelwagen met de lange wielbasis (L2) is de Transit Custom Plug-In Hybrid nog steeds in staat om zware ladingen te vervoeren.

Transit Custom PHEV driving on road

Ontdek alle technische kenmerken van de Transit Custom

Klik hier

Welke elektrisch aangedreven auto voor jou?

Er is enorm veel informatie beschikbaar over elektrisch aangedreven auto’s en er zijn diverse mogelijkheden om (semi-) elektrisch te rijden. Welke variant past het beste bij jouw wensen? De feiten op een rij.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top