Home > Alle modellen > NIEUWE PUMA > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige extra's

Jij wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Met z’n ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, heb je de veelzijdige auto voor alles wat je wit doen: een middagje surfen, een weekend kamperen of een lange autoreis.

 

De slimme Megabox in de achterbak van de Ford Puma

Kijk, dat is handig! 

Neem je wel eens natte laarzen of modderige sportkleding mee? Daarvoor heeft de Puma de ideale opbergruimte! De slimme MegaBox in de achterbak biedt 80 liter extra ruimte voor voorwerpen tot wel 115 cm hoog. Hij is bovendien voorzien van een waterdichte voering en een aftapplug, zodat je hem gemakkelijk met water kunt schoonmaken. Handig!

Alle ruimte die je nodig hebt 

Welke opties je ook kiest, de Ford Puma biedt je alle opbergruimte die je nodig hebt. De stoelen achterin kunnen 60/40 opgesplitst worden voor extra veelzijdigheid. Leg ze plat voor meer bagageruimte dan ooit tevoren. 

Close up van de kofferbak voor de Ford Puma
Bagage in de Ford Puma

Flexibele hoedenplank

De Ford Puma heeft een flexibele hoedenplank die niet aan de tweede rij stoelen is bevestigd en omhoog gaat met de achterklep. Je kunt zijn positie dus aanpassen om ruimte te bieden voor grotere opbergartikelen. 

 

Geen gezoek meer naar je sleutels

Handsfree achterklep voor gemakkelijke toegang tot de laadruimte van de Puma, zelfs wanneer je je handen vol hebt. Maak een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper terwijl je de KeyFree-sleutelhanger in je zak of tas hebt en de handsfree achterklep werkt zonder dat je iets hoeft aan te raken. Kan ook geopend en gesloten worden terwijl je in de auto zit.

 

Inladen van bagage in de Ford Puma
Close-up van de trekhaak op de Ford Puma

Wil je nog meer vervoeren?

Als je grotere of zwaardere voorwerpen moet vervoeren, kun je kiezen voor dakrails en/of een handige, afneembare trekhaak.

 

Top