Home > Bedrijfswagens > TRANSIT MINIBUS > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfortabel en verbonden

Als je minibus vol is en je lange afstanden rijdt, is het belangrijk dat jij en je passagiers zich zo comfortabel mogelijk voelen. Daarom is de nieuwe Transit Minibus uitgerust met technologieën die zorgen voor optimaal comfort op elke zitplaats.

Hand with mobile showing FordPass Connect

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Minibus is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem 2019. Het systeem biedt talloze krachtige voordelen, inclusief 4G-wifiWi-Fi hotspot - minibus voor maximaal tien apparaten, zodat jij en je passagiers altijd verbonden kunnen blijven. En met live verkeersupdatesFordPass with Live Traffic - minibus die rechtstreeks naar je SYNC 3-navigatiesysteem worden doorgestuurd, breng je je passagiers steeds tijdig naar hun bestemming. Je kunt zelfs de status van je voertuig nakijken en controleren of het onderhoud nodig heeft. 

Ga voor handsfree met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie tot nu toe. Het is sneller en eenvoudiger in het gebruik, met verbeterde spraakopdrachten en functionaliteit. De bruikbaarheid van de nieuwe interface is verbeterd door de grotere toetsen. En met het touch-kleurenscherm kun je nu net als op smartphones en tablets drukken en slepen voor navigatie die nog intuïtiever is. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee toon je de gegevens van je smartphone op het touchscreen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Comfortabele zitplaatsen voor tot wel 18 personen

De nieuwe Transit Minibus is verkrijgbaar met maximaal 18 zitplaatsen. Dankzij standaard verstelbare rugleuningen en armsteunen in de Trend uitvoering kunnen je passagiers achterover leunen en ontspannen van de reis genieten. De ergonomische bestuurdersstoel heeft een optionele armsteun en lendensteun. Hij is tevens verwarmd en heeft 10 elektrisch verstelbare standen. Je kunt dus gemakkelijk je ideale zitpositie vinden of veranderen voor verschillende bestuurders.

Meer ruimte voor bagage

Bagagerekken boven het hoofd zorgen ervoor dat je de ruimte in het voertuig optimaal kunt benutten. Dankzij de bagagerekken hebben je passagiers ook meer opbergmogelijkheden. Ledleeslampjes worden standaard geleverd en maken lange ritten 's nachts comfortabeler.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Stel verschillende temperaturen in voor jezelf en je passagier

Met de Dual Zone automatische airconditioning kun je verschillende temperaturen voor jezelf en je passagiers op de achterbank selecteren. 

Ford Easy Fuel, voor supersimpel tanken

Met deze nuttige technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy Fuel een systeem zonder dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top