alt

WIJ HELPEN BEDRIJVEN SUCCESVOL TE ZIJN

FORD PRO™ - ALLES DRAAIT OM PRODUCTIVITEIT

WAT IS FORD PRO™?

Ford Pro™ biedt alles wat je nodig hebt op één plaats.

Onze missie is simpel: we willen het gebruik van je bedrijfswagens zo eenvoudig en probleemloos mogelijk maken.

Wij bieden een complete totaaloplossing voor je commerciële wagenpark. Je hebt de flexibiliteit om die elementen van Ford Pro te kiezen die jij nodig hebt - van het vinden van de juiste voertuigen, tot een hele reeks intelligente softwareoplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigonderhoud en financieringsdiensten. Allemaal naadloos verbonden. En allemaal met het doel de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

WAT DOET FORD PRO™?

Ford Pro™ is in eerste instantie een one-stop shop. Achter de schermen zijn meerdere factoren aan het werk om alles aan te sturen.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ SOFTWARE™

Ford Pro™ Software™ is een pakket dat je gegevens en realtime inzicht biedt in alle voertuigen van je wagenpark.

Door live onderhouds- en telematicagegevens van voertuigen om te zetten in bruikbare informatie, helpen we je de inzetbaarheid, veiligheid en beveiliging van voertuigen te verbeteren, je elektrische wagenpark te beheren en de algemene productiviteit te verhogen.

Afhankelijk van de grootte en specifieke eisen van je wagenpark, geven verschillende smartphone-apps en softwareplatforms - waaronder Ford Telematics, Ford Telematics Essentials en FordPass Pro - je toegang tot een groeiend aanbod van belangrijke tools en abonnementen voor productiviteit en inzetbaarheid van voertuigen.

Lees verder

FORD FLEET MANAGEMENT

Met Ford Pro™ kun jij je concentreren op je bedrijf, terwijl wij de rest voor je regelen.

Met ons full-service wagenparkbeheer kun je je wagenpark aanschaffen, onderhouden en actief beheren.

Ons team werkt met je samen om de meest productieve diensten voor voertuigen, onderhoud en wagenpark te bepalen. Om de maximale inzetbaarheid van voertuigen te garanderen, kunnen we het wagenpark ook actief voor je beheren.

Deze service is beschikbaar eind 2022

Ford mechanic servicing a Ford

FORD PRO™-SERVICE

Zet zich in om de inzetbaarheid van je voertuigen te maximaliseren, je kosten te verlagen en je productiviteit te verhogen, precies wanneer het jou uitkomt.

Slimmere besluitvorming en snellere doorlooptijden dankzij toegewijde, gegevensgestuurde ondersteuning van onze Transit Centra en FORDLiive-centra zorgen ervoor dat het beheer van je aangesloten Ford Bedrijfswagens zo effectief mogelijk verloopt.

En profiteer van een scala aan gespecialiseerde diensten, zoals verlengde openingstijden, inspectie op dezelfde dag, Mobile ServiceTooltip, Express Service - snelle service terwijl je wacht en gemakkelijk online onderhoud boeken.

Lees meer

Man charging an electric van

FORD PRO™ CHARGING™-OPLOSSINGEN

Laadoplossingen voor thuis, in het depot, en onderweg: wij hebben het allemaal.

Van transitieplanning en infrastructuur tot het beheren van oplaadvoorzieningen als een alledaags onderdeel van je bedrijf: wij staan klaar om je te helpen bij elk aspect van het elektrificeren van je wagenpark.

Ons Ford Pro™ Charging™-team kan je helpen te bepalen waar en hoe jouw bedrijf kan profiteren van elektrificatie.

En dat gaat niet alleen over laden. Ford Pro™ kan ook helpen met centrale facturering, terugbetaling voor thuisgebruik, laadbeheer en andere EV-specifieke E-Telematics-toolsTooltip voor wagenparken.

Man checking Fin Simple financing software

FORD PRO™ FIN SIMPLE™

Til je bedrijf naar een hoger niveau

Ford Pro™ Financing biedt een volledige financieringservaring voor wagenparken, met een combinatie van voertuigen en diensten, en probleemloze financiële administratie.

Het leasen en aanschaffen van je bedrijfswagens is nu eenvoudiger dan ooit, met directe toegang tot flexibele kredieten en vereenvoudigde oplossingen.

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ VEHICLES™

Ford Pro™-bedrijfswagens zijn ontworpen om de productiviteit van je bedrijf te optimaliseren en zijn geïntegreerd met fysieke voorzieningen en digitale diensten, allemaal ontworpen om aan jouw specifieke bedrijfseisen te voldoen.

Via Ford Pro™ kun je snel en eenvoudig de juiste Ford-bedrijfswagen vinden, of hem helemaal naar je eigen wensen laten samenstellen.

Of het nu gaat om een volledig elektrisch, een benzine-, diesel- of hybride model, onze experts staan klaar om je te helpen de ideale specificaties voor jouw wagen te vinden.

En als je meer maatwerk zoekt, kunnen we je ook adviseren bij elke stap in het ombouwproces.

Bedrijfswagen zoeken

WAAROM FORD PRO™?

Laten we het jargon even links liggen! Het is allemaal prima om het te hebben over 'maatoplossingen', 'intelligente software' en 'geïntegreerde diensten' ... maar waar helpt Ford Pro™ je eigenlijk mee?

Detail of Ford logo oval badge

STEL JOUW WAGENPARK SAMEN

Zoek en financier voertuigen die aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften voldoen.

Man using FORDLiive on a laptop

MINIMALISEER STILSTAND

Weet precies wat er aan onderhoud nodig is dankzij live software voor onderhoudsmonitoring van bedrijfswagens.

Ford Transit driving in city

MONITOR JE VOERTUIGEN

Houd voertuig- en bestuurdersgedrag bij met de Ford Pro™ Telematics-toepassingen.

Ford commercial vehicle being checked at service point

VERBETER DE PRODUCTIVITEIT

Maximaliseer de inzetbaarheid van je wagenpark met nieuwe service- en onderhoudsopties.

Close up on hand with mobile phone

LAADBEHEER

Plan en bewaak het opladen van volledig elektrische voertuigen met E-Telematics.

Woman with dog checking fleet finances

BEHEER JE FINANCIERING

Breng voertuigen, conversies, garanties en onderhoudskosten allemaal op één plaats.

ONTDEK FORD PRO™ VEHICLES™

Range of Ford conversions

FORD PRO™-CONVERSIES

Als je een wagenconversie nodig hebt voor je bedrijf, staat Ford Pro™ klaar om het je gemakkelijk te maken.

Van bouwvoertuigen, tot gekoelde voedselleveringen, personenvervoer op maat, en meer ... We hebben een scala aan Ford-bedrijfswagenconversies die voor jou klaarstaan.

En als je nog meer maatwerk zoekt, kunnen we je de juiste conversiepartner aanbevelen uit ons netwerk van erkende Qualified Vehicle Modifier (QVM)-conversiebedrijven.

Meer over conversies

FORDLIIVE

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om je bedrijfswagens in goede staat te houden.

FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

Door toegewijde, gegevensgestuurde technische ondersteuning maakt het slimmere besluitvoering over onderhoud en snellere doorlooptijden mogelijk, wat uiteindelijk goed is voor je bedrijf.

Lees meer

Person checking managing fleet on computer

Klik op onderstaande links voor meer informatie