Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Je mobiele kantoor

Net zo comfortabel als een personenauto, duurzame stoelen en een uitstekende zitpositie maken de Transit Connect tot een ontspannen, comfortabele plek. En met de toevoeging van FordPass Connect geniet je nu van 4G wifi, superactuele verkeersupdates, het op afstand ontgrendelen en vergrendelen van je voertuig en nog veel meer. Deze mate van connectiviteit kende je tot nu toe alleen maar thuis of op kantoor.

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Onderweg opladen

Draadloos opladen is beschikbaar voor bepaalde smartphonesTooltip, waardoor het nog makkelijker is om ervoor te zorgen dat je apparaten altijd klaar voor gebruik zijn.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Transit Connect verkrijgbaar met de FordPass Connect-modemTooltip, een systeem dat ontworpen is om elke rit gemakkelijker en fijner te maken. Met veel verschillende functies, waaronder wifiTooltip voor maximaal 10 apparaten. Zo kunnen passagiers hun favoriete streamingsdienst gebruiken en ervoor zorgen dat de lange ritten voorbij vliegen. En dankzij de real time verkeersinformatieTooltip die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt, arriveer je ontspannen en op tijd.

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je profiteren van verschillende innovatieve nieuwe functies, waaronder het vinden van je voertuig als je niet meer weet waar je deze geparkeerd hebt en deze op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Zo kun je gemakkelijk controleren of je auto op slot staat of iemand anders naar binnen laten als jij ergens anders bent. En als je een automaat hebt, dan kun je je auto zelfs alvast starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt je navigatiesysteem ook vanuit je huis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Een veilige houder voor al je apparatuur

De apparaathouder biedt plaats aan je satellietnavigatie, smartphone of mp3-speler en is voorzien van een usb-oplaadpoort.

Ruimte voor alles

De intelligent ontworpen middenconsole heeft een 12V-aansluiting, een USB-poort met laadpoort, twee bekerhouders en opbergruimte voor een A4-map.

Ford centre console
Ford car with frosted up screen

Jouw voorruit is in een handomdraai ijsvrij met de Quickclear verwarmde voorruit

Deze functie is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op een knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om de voorruit en ruitenwissers te ontdooien.

Zonder zorgen uw auto uitlenen met MyKey®

Met MyKey® kunt u de maximumsnelheid, een gordelwaarschuwing en zelfs het volume van het audiosysteem instellen. Ford MyKey® is gebruiksvriendelijk en zo ontworpen, dat u met een gerust hart uw auto kunt uitlenen aan een vriend of familielid. Hoe het werkt? Steek een Ford MyKey®-sleutel in het contact, start de auto en volg de eenvoudige aanwijzingen om de beperkingen voor deze sleutel in te stellen. U kunt de onbeperkte admin-sleutel voor uzelf houden. Als u wilt, kunt u van beide sleutels zelfs meerdere exemplaren hebben.

MyKey detail
Ford Transit Connect detail of front heated seats

Je zit er altijd warmpjes bij

Lekker zitten op die winterse ochtenden? Druk op de knop en de verwarmbare stoelen behouden een comfortabele warme temperatuur, zolang als je wilt.

Nooit te warm. Nooit te koud

Lekker rijden doe je als de temperatuur prettig is. Met de Elektronische Automatische Temperatuur Controle hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen om te zorgen dat de airconditioning het binnen aangenaam houdt.

Electronic Automatic Temperature Control detail
Top