Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige extra’s

De Transit Connect biedt flexibele laadruimte van maximaal 3,7 m³ en een laadvermogen van wel 1000 kg.

Ingenieuze en handige hulpmiddelen om jouw lading en jouw bedrijfswagen te beschermen tegen de harde dagelijkse praktijk.

En omdat de bestelwagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen is hij niet alleen gemaakt voor een lange levensduur, maar ook om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

Nu is er plaats voor drie in de cabine

De Transit Connect Trend wordt standaard geleverd met een dubbele passagiersstoel, zodat er drie personen voorin kunnen zitten. Wanneer je de middelste zitplaats niet gebruikt, kan je deze neerklappen. Er ontstaat dan een handig plat oppervlak, waarop je kunt schrijven of jouw laptop kunt plaatsen. Ook bevindt er zich een praktisch opbergvak.

Zet je lading goed vast

Elke lading wil je goed vastzetten. De handige bevestigingspunten aan de zijwanden zorgen dat de laadvloer vrij blijft en voldoen aan zowel de DIN- als de ISO-standaarden. 

Ford Transit Connect Cargo area lighting

Zo wordt het laden lichter

Laden gaat makkelijker met een goed verlichte laadruimte. Dankzij de standaard meegeleverde laadruimteverlichting. Als je wilt, kun je ook kiezen voor uiterst heldere LED-verlichting. 

Gemakkelijk te reinigen bescherming voor jouw laadvloer

De rubberen vloeren helpen je cabine schoon te houden. Daarnaast beschermt de robuuste laadvloerbescherming de vloer en de stootranden aan de zijkanten van de laadruimte.

De laadvloerbescherming zit standaard op de Trend-uitvoering..

Ford Transit Connect Protect the load floor with a heavy duty load liner
Ford Transit Connect 1 year service intervals

Lange onderhoudsintervallen

Elk gedeelte en elk onderdeel van de Transit Connect is bedoeld voor maximale duurzaamheid en minder onderhoud. Dit zorgt ervoor dat je bedrijfswagen maar elke 30.000 km of één keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Langere service interval = minder oponthoud en meer tijd op de weg

Op basis van de gemeten kwaliteit van de olie laat de geavanceerde oliemeter je weten wanneer de olie ververst moet worden. Deze technologie zorgt dat je niet strikt gebonden bent aan vaste servicemomenten, maar dat er alleen onderhoud wordt gedaan als dit noodzakelijk is. Daarbij houd je hiermee jouw auto in optimale conditie.

Ford Transit Connect 12 years anti-perforation warranty
Full Steel Bulkhead

IJzersterke beveiliging tegen diefstal

Er is een simpele manier om de inhoud van je laadruimte extra te beveiligen. Met een stalen laadschot over de volle hoogte en breedte, verhinder je de toegang van eventuele dieven. Het is tegelijk een bescherming tegen logeslagen lading of gereedschap.

Top