Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Handige extras

Haal meer uit je bestelauto

Het vernieuwde interieur van de nieuwe Transit Connect heeft meer laadruimte dan ooit tevoren. Je kunt spullen met een maximale lengte van 2,15 meter en twee Europallets meenemen. De optionele schuifdeuren aan de zijkanten van de bestelauto zorgen er bovendien voor dat je gemakkelijker kunt in- en uitladen. En dankzij de slimme opbergplekken in de cabine heb je nooit te weinig ruimte.

New Transit Connect Load Space

Handige opbergruimte voor lange lading

Neem spullen met een maximale lengte van 2,15 meter mee in de L2 bestelauto (in Nederland is een volledig laadschot wettelijk verplicht).

Sterke, maar soepel werkende zijdeuren

Met zoveel laadruimte zijn brede zijdeuren cruciaal. Omdat ze intensief gebruikt worden, is het hele mechanisme erop gebouwd om het gebruik en de duurzaamheid ervan te maximaliseren. Bij dit nieuwe ontwerp kun je gemakkelijk langs de zijlaaddeuren naar binnen en het is compatibel met veel draagsystemen die in de handel verkrijgbaar zijn.

New Transit Connect with person loading through side door
New Transit Connect showing interior wth tie down points

Meer praktische bevestigingspunten aan de zijwand

De sjorogen zijn doorgaans op de vloer gemonteerd, en kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer je probeert om de lading vast te zetten. Deze Transit Connect is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit betekent dat er geen obstakels op de vloer zijn, waardoor de toegang tot de laadruimte makkelijker is. Het voorkomt tevens ophoping van vuil en maakt schoonmaken eenvoudiger.

 

Geruststellende carrosseriegarantie

De nieuwe Transit Custom geniet van een geruststellende carrosseriegarantie van 12 jaar.

New Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top