Front of the car All-electric Explorer

VOORDELEN VAN HYBRIDE
EN ELEKTRISCHE AUTO'S

REDENEN OM ELEKTRISCH TE GAAN 

OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH IS GEMAKKELIJKER DAN OOIT

Geen ritten meer naar de benzinepomp, geen uitstoot tijdens het rijden, lagere onderhoudskosten, belastingvoordelen en voordelen van lage emissiezones. Elektrische auto's bieden tal van voordelen.  

Accu's van volledig elektrische auto's gaan nu verder, gaan langer mee en kosten minder en het netwerk van oplaadstations breidt zich uit. De Mustang Mach-E kan tot ruim 600 km rijden op één enkele lading, wat ervoor zorgt dat angst voor lange afstanden tot het verleden behoort.

Elektrische auto's beginnen de prestaties van de verbrandingsmotor al te overtreffen. En ze worden alleen maar beter. Ontdek samen met ons de voordelen van elektrische auto's en ontdek waarom het nu de tijd is om over te stappen.

WAAROM ELEKTRISCH OF HYBRIDE?

Ontdek de voordelen van elektrische auto's voordat je overstapt.

EMISSIEVRIJ RIJDEN   

Zo groen mogelijk. Rijd met de gemoedsrust dat je elektrische voertuig niet bijdraagt aan de uitstoot in de lucht tijdens het rijden. 

GEEN RITJES MEER NAAR DE BENZINEPOMP  

Eelektrische auto's bieden ononderbroken ritten van vertrekpunt naar bestemming, binnen het mogelijke bereik van de accu.

LAGERE GEBRUIKSKOSTEN 

Elektrische auto's hebben minder bewegende onderdelen dan auto's met een traditionele verbrandingsmotor. Dit betekent minder onderhoud, lagere bedrijfskosten en een langere levensduur. 

SUBSIDIES, BELASTINGVOORDELEN EN VOORDELEN VOOR EMISSIEZONES

Belastingvoordelen en andere financiële stimulansen kunnen elektrisch rijden nog aantrekkelijker maken.

DIRECT KOPPEL VOOR RESPONSIEF ACCELEREREN 

De ervaring van het rijden met een elektrische auto is uniek, met een direct koppel en een krachtige acceleratie.

OPLADEN THUIS, ONDERWEG EN OP HET WERK 

In het hele land wordt een uitstekend netwerk van oplaadpunten ontwikkeld. Nu kun je je auto bijna overal opladen. 

LAGERE UITSTOOT 

Rijden met een hybride vermindert onmiddellijk je uitstoot en zorgt voor een betere rijervaring. 

GEEN OPLAADPUNTEN 

Mild hybrides maken gebruik van regeneratief remmen om de accu's opgeladen te houden. Aansluiten is niet nodig.

VERBETERD BRANDSTOFVERBRUIK 

Met zowel rijden zonder uitstoot als elektrische ondersteuning kom je verder dan ooit tevoren zonder gebruik van brandstof.

ENKELE BELASTINGVOORDELEN EN VOORDELEN VOOR EMISSIEZONES  

Indien beschikbaar kunnen belastingvoordelen en andere financiële stimulansen het bezit van een hybride nog aantrekkelijker maken.

VERTROUWDE RIJERVARING 

Rijden met een hybride is vergelijkbaar met rijden met een benzine- of dieselvoertuig. Het enige verschil is een nog comfortabelere rit. 

MEER KEUZE 

Met hybride-modellen in het hele Ford-assortiment is er altijd wel een elektrische optie die bij je past.

STAP IN 2024 OVER OP ELEKTRISCH RIJDEN MET DE SEPP-SUBSIDIE

Ontvang een subsidie tot € 2.950 bij aanschaf of private lease van een volledig elektrische auto. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is er speciaal voor particulieren die de overstap naar elektrisch rijden willen maken. Zowel nieuwe als gebruikte elektrische auto's komen in aanmerking, zolang de catalogusprijs zich bevindt tussen € 12.000 en € 45.000 (exclusief kosten rijklaar maken). Maak nu gebruik van deze financiële tegemoetkoming en ervaar de voordelen van elektrisch rijden met Ford.

All-electric Explorer charging
Ford All-Electric Explorer

MILIEUVOORDELEN VAN ELEKTRISCHE AUTO'S

Alle elektrische auto's helpen de uitstoot te verminderen en volledig elektrische auto's elimineren de uitstoot tijdens het rijden volledig. Naarmate meer mensen overstappen op elektrisch rijden, zal de lokale luchtvervuiling, vooral in drukke steden, geleidelijk verbeteren.

LAAD JE ELEKTRISCHE VOERTUIG OP MET HERNIEUWBARE ENERGIE

Je kunt de milieuvoordelen van je elektrische auto verder vergroten door hernieuwbare energie te gebruiken om je elektrische auto op te laden. Dit vermindert je uitstoot en ecologische voetafdruk nog verder. Dit zou je kunnen doen door je elektrische auto overdag op te laden via een zonnepaneelsysteem. Als alternatief kun je je elektriciteit ontvangen van een leverancier van hernieuwbare energie.

All-electric Explorer charging

ONTDEK HET ASSORTIMENT

DE WERELD KIEST VOOR ELEKTRISCH

Wanneer je overstapt op een volledig elektrische auto, ligt de wereld aan je voeten. 

Man charging the white car

EENVOUDIG OPLADEN

We werken er hard aan om elk aspect van het opladen van je Ford elektrische of plug-in hybride voertuig zo eenvoudig en handig mogelijk te maken.

Onderweg ben je volledig gedekt door ons BlueOval™ oplaadnetwerk, met meer dan 600.000 oplaadpunten in heel Europa, inclusief  supersnelle  IONITY-stations. Thuis zorgen slimme, eenvoudige oplaadopties ervoor dat je elektrische auto gemakkelijk is om mee te leven.

 

Lees meer over opladen