All-New Ford Mustang Mach-E charging

OPLADEN VAN DE MUSTANG MACH-E

OPLADEN VAN DE MUSTANG MACH-E

Je kunt verschillende oplaadmogelijkheden gebruiken. Voor thuis opladen kun je de Mustang Mach-E gewoon aansluiten op je gewone elektriciteitsnet thuis. Je kunt ook kiezen voor een optionele Ford Wallbox, die je accu thuis sneller oplaadt, zodat je auto elke ochtend een volle accu heeft. En gebruik de FordPass-app voor smartphones om schema's voor thuis opladen te beheren, zodat je elektrische auto klaar is voor vertrek wanneer jij dat wilt. 

FordPass kan ook handige openbare oplaadpunten langs je geplande route vinden, die je kunt delen met je navigatiesysteem. Je krijgt ook toegang tot het BlueOval™ Charge Network met meer dan 450.000 openbare oplaadpunten in heel Europa. En tot het IONITY DC-oplaadnetwerk voor snel opladen, met meerdere oplaadpunten op meer dan 400 Europese locaties.

Ford Mustang Mach-E charging cable close up

STOPCONTACTEN EN OPLAADKABELS

De Mustang Mach-E wordt geleverd met twee oplaadkabels: één voor opladen thuis en één voor opladen in het openbaar. Voor thuisgebruik heeft de universele oplaadkabel verwisselbare adapters, zodat je deze op zowel huishoudelijke als industriële stopcontacten kunt aansluiten. Je krijgt ook een kabel voor gebruik bij openbare AC-oplaadpunten, omdat deze niet allemaal een eigen kabel hebben. Alle openbare DC-oplaadpunten voor snel opladen zijn voorzien van speciale, ingebouwde oplaadkabels, zodat je die niet zelf hoeft mee te nemen.

Mustang Mach-E charging at home

THUIS OPLADEN

Het opladen van je Mustang Mach-E thuis is net zo eenvoudig als het opladen van je smartphone. Je sluit gewoon de universele Ford-oplaadkabel die met je auto wordt meegeleverd aan op een standaard stopcontact. 

Je kunt ook kiezen voor de optionele Ford Connected Wallbox, voor meer gemak en sneller opladen dan via een gewoon stopcontact. De Wallbox levert 610 km rijbereik in slechts 8 uur, of 32 km rijbereik per uur. De Wallbox werkt ook in combinatie met de FordPass- app, zodat je je oplaadschema op afstand kunt beheren.

OPLAADPUNT THUIS

De Ford Connected Wallbox is een optioneel oplaadpunt thuis en je snelste optie om thuis op te laden. Deze kan elk uur meer dan 31 km rijbereik opladen en 's nachts volledig opladen. Onze gespecialiseerde installateur Eneco, kan helpen bij de installatie van een Ford Connected Wallbox.

THUIS OPLADEN

De meegeleverde universele Ford-oplaadkabel kan ook worden aangesloten op een stopcontact met hoog vermogen om tot wel 32 km rijbereik per uur te leveren. Je kunt ook een gewoon stopcontact gebruiken. Het opladen gaat dan langzamer, met ongeveer 8 mijl actieradius per uur, maar dit is handig als je onderweg bent en vrienden bezoekt die geen oplaadvoorzieningen hebben.

Net als voor de Ford Connected Wallbox heb je een erkende elektricien nodig om een stopcontact met hoog vermogen voor je te installeren. De afbeelding hiernaast toont diverse beschikbare connectoren, die los verkocht wordt.

Ford Universal Charging Cable with the home socket

OPLAADTIJDEN THUIS

Vergelijk hoelang het zou duren om je Mustang Mach-E op te laden met behulp van een gewoon stopcontact en met een Ford Connected Wallbox.

Mustang Mach-E home charging graphic

GEWOON STOPCONTACT (2-PINS)

Mustang Mach-E home charging graphic

GEWOON STOPCONTACT (3-PINS)

Mustang Mach-E home charging graphic

FORD CONNECTED WALLBOX

Public charging map

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

MEER DAAN 450.000 OPLAADPUNTEN TOT NU TOE

OPLADEN OP OPENBARE PLAATSEN

De Mustang Mach-E kan via zowel AC als DC opladen en wordt geleverd met 5 jaar gratis toegang tot het BlueOval™ Charge Network. Dit netwerk heeft meer dan 450.000 beschikbare oplaadpunten in heel Europa en groeit nog steeds.

Ford is ook een van de oprichters van het IONITY-netwerk voor snel opladen, met 400 oplaadstations en 2400 oplaadpunten op belangrijke snelwegen in heel Europa tegen eind 2020. Deze supersnelle oplaadpunten kunnen tot 119 km rijbereik toevoegen in slechts 10 minuten.

IONITY-OPLAADNETWERK

Het IONITY-netwerk biedt je de snelste oplaadmethode. De DC-opladers (max. 150 kW) voor snel laden kunnen ongeveer 119 km rijbereik leveren in 10 minuten. Ideaal bij korte rustpauzes aan de snelweg, waar je snel je actieradius kunt aanvullen terwijl je een snelle kop koffie neemt of een hapje eet.

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Openbare oplaadpunten zijn geweldig voor onderweg en maken sneller opladen mogelijk dan thuis. Snelle openbare AC-oplaadpunten leveren ongeveer 48 km rijbereik per uur. Terwijl de snelle DC-opladers (max. 50 kW) je ongeveer 300 km rijbereik per uur kunnen geven. Perfect als je de auto snel moet opladen.

ZOEK EEN OPLAADPUNT

Met de Mustang Mach-E kun je het accubereik gemakkelijk beheren terwijl je onderweg bent. Cloudgebaseerde connectiviteit geeft uitgebreide zoekresultaten voor bestemmingen. Zo kun je routes plannen met de handigste openbare oplaadpunten onderweg. Via het SYNC 4-touchscreen of door zeer eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken, zoals "Hey Ford, zoek voor mij een oplaadpunt", heb je toegang tot alle functies.

PLAN JE ROUTE

Een belangrijke FordPass-functie voor de Mustang Mach-E is de EV Trip Planner. Bij het zoeken naar een bestemming geeft het systeem je huidige oplaadstatus en resterende rijafstand weer. Het kan zelfs indien nodig handige openbare oplaadlocaties langs je geplande route voorstellen. Bij de reis wordt automatisch rekening gehouden met deze oplaadstops om het rijbereik, de efficiëntie, de reistijd en comfortabele pauzes te optimaliseren.

OPLAADTIJDEN OPENBARE PLAATSEN

Vergelijk hoelang het zou duren om je Mustang Mach-E op te laden bij drie verschillende soorten openbare oplaadpunten.

Mustang Mach-E public charging graphic

OPLADEN MET 11 kW

Mustang Mach-E public charging graphic

OPLADEN MET 50 kW

Mustang Mach-E public charging graphic

IONITY-OPLADEN MET 150kW

Klik op onderstaande links voor meer informatie