Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Ask Ford
Home > Verwachte modellen > Nieuwe Ford Transit Connect

NIEUWE TRANSIT CONNECT

VERWACHT IN 2018

Met een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de nieuwe Transit Connect op alle fronten verbeterd.

De kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit blijven ongewijzigd met functies als Adaptive Cruise Control, een flexibele passagiersstoel en een laadvermogen tot wel 900 kg. De nieuwe Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen met innovatieve rijhulptechnologieën die ervoor zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft en de ogen op de weg kan houden.

Het nieuwe gezicht van jouw bedrijf

Met een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de nieuwe Transit Connect op alle fronten verbeterd. 

New Blue Ford Transit Connect
New Blue Ford Transit Connect on a motorway

Onder het snelheidslimiet blijven is nu heel eenvoudig

De nieuwe Transit Connect is uitgerust met Intelligent Speed Limiter, ontworpen om jouw snelheid in de gaten te houden, zodat jij je op de weg kunt concentreren. Eerst detecteert Traffic Sign Recognition middels de camera automatisch de geldende snelheidsbeperking en vervolgens past het systeem de maximumsnelheid aan het snelheidslimiet aan.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en de telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Je kunt zelfs een lijst met lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger'. 

Ford SYNC 3 touchscreen
New Blue Ford Transit Connect with open rear door

Ruimte voor alles en iedereen

De Transit Connect geeft je de keuze tussen een L1 met korte wielbasis of een L2 met lange wielbasis. In de L1 bestelauto is ruimte voor twee Europallets en materialen tot een lengte van 1.75 meter. De L2 modellen vervoeren probleemloos standaard bouwplaten van 2,44 x 1,22 meter en materialen tot een lengte van 2,15 meter.

Een systeem dat voetgangers helpt beschermen

Pre-Collision Assist detecteert voertuigen en mensen op de weg. Het detecteert zelfs voetgangers die jouw auto zouden kunnen kruisen. Het systeem waarschuwt vervolgens indien het een mogelijke botsing detecteert en remt automatisch wanneer je niet reageert. Deze technologie is bedoeld om de ernst van ongelukken te beperken en ze indien mogelijk helemaal te voorkomen. Het systeem werkt bij snelheden tot 80 km/u.

New Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top