INGEBOUWDE WERK-PRIVÉBALANS

Maak kennis met een icoon. De beroemde Ford 4x4 pick-up, vernieuwd en opnieuw vormgegeven. Ontdek de nieuwste generatie Ranger Wildtrak. Ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van je werkleven en In je vrije tijd maximaal plezier te brengen.

ONTDEK DE RANGER VANUIT ELKE HOEK

Ranger Wildtrak interior banner

KENMERKEND INTERIEUR

NIEUWE FORD RANGER WILDTRAK

Het hoogwaardige interieur van de Ranger Wildtrak heeft gedeeltelijk lederen stoelbekleding, contrasterende oranje stiksels en geborduurde Wildtrak-logo'sOranje geborduurde Wildtrak-logo, plus een onderscheidend Wildtrak-logo op het dashboard.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ranger Wildtrak interior cabin view

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Met SYNC® 4ASync without sync word in je bedrijfswagen krijg je een groot 12 inch touchscreen bij de Wildtrak. Deze is verbonden met de cloud, kan worden bediend met spraakopdrachten en biedt draadloos opladen. Je kunt dus gelijk aan de slag.

Ranger Wildtrak E-Shifter

E-SHIFTER

De unieke E-Shifter van de Ranger biedt volledige controle over de versnellingsbak met 10 versnellingenAlleen automatische transmissie. , die samen met een elektronische parkeerrem zorgt voor een gestroomlijnder interieur.

Ranger Wildtrak Terrain Management System Dial

TERRAIN MANAGEMENT SYSTEMTM

Met een draaiknop om snel tussen verschillende rijmodi te schakelen, is de nieuwe Ranger ontworpen om nóg meer aan te kunnen.

Ranger Wildtrak 360 Camera

360°-CAMERA

De 360-gradencameraDe Driver Assist-functies 2022 zorgt voor een optimaal zicht rondom je Ranger, zodat jij je kunt focussen op het avontuur dat voor je ligt.

Ranger Wildtrak Exterior Zone Lighting

ZONEVERLICHTING

Zoneverlichting verlicht de directe omgeving van je Ranger, zodat jij je zelfs in het donker op je activiteiten kan focussen.

De achterklep van de nieuwe Ford Ranger

ACHTERKLEP

 

Met een eenvoudig hef- en zakmechanisme, ingebouwde liniaal, klemvakken, bekerhouders en flesopener geeft de praktische nieuwe achterklep van de Ranger je meer mogelijkheden dan ooit..

De laadruimte van de nieuwe Ford Ranger

LAADRUIMTE

 

De laadruimte van de Ranger heeft een brede laadbak waar een europallet tussen de wielkasten past. De Ranger wordt ook geleverd met een geïntegreerd Cargo Management System en is verkrijgbaar met een optioneel 400 W stopcontact.

Ranger Wildtrak Rear 3/4 View Towing on Mountain Road

NIEUWE FORD RANGER

Houd mij op de hoogte

Klik op onderstaande links voor meer informatie