NIEUWE FORD RANGER

DE NIEUWSTE VERSIE VAN EEN ICOON.

Met een hoog laadvermogen; toonaangevende trekkracht; indrukwekkende off-road capaciteiten; plus een ruime keuze aan uitvoeringen, opties en carrosseriestijlen - het is duidelijk waarom de nieuwe Ford Ranger Europa's best verkopende pick-up blijft‌‌‌Gebaseerd op de meest recente beschikbare gegevens.

En hij is nu nog beter...

Met een gewaagde nieuwe look, meer mogelijkheden en tal van spannende nieuwe ontwerp- en technologiefuncties. Het gloednieuwe model is onze meest capabele en indrukwekkende Ranger tot nu toe.

Ford Ranger driving on the road

INTERNATIONAL PICK-UP AWARD 2024

De Ranger wint weer! De nieuwe Ranger heeft de International Pick-up of the Year gewonnen. Het is maar liefst de derde keer dat de Ranger deze prijs wint. Een prijswinnaar die jij ook kunt rijden.

ONTDEK DE NIEUWE RANGER VANUIT ELKE HOEK

Bekijk de video om de nieuwe Ford Ranger in actie te zien

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

All-New Ford Ranger dashboard view

DESIGN

Het nieuw ontworpen exterieur van de Ranger is een solide uiting van moderne, goed vervaardigde robuustheid. Met een opvallende rechthoekige grille aan de voorzijde met kenmerkende 'C-Clamp'-dagrijverlichting, gespierde zijkanten van de carrosserie en een breder uiterlijk dan voorheen is niet alleen de stabiliteit verbeterd, maar ziet hij er ook robuuster uit.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

PRESTATIES EN RIJ-ERVARING

De nieuwe Ranger is meer dan capabel...zowel op de weg als off-road. Met een keuze uit krachtige motor- en aandrijflijnopties, een Advanced Terrain Management-systeem en een groot aantal functies voor bestuurdersassistentie, zoals intelligente Adaptive Cruise Control met Lane-Keeping Aid en Enhanced Active Park Assist.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

GEBRUIK

Op zoek naar functies om het werk nog eenvoudiger te maken? Wat dacht je van een werkbank die in de achterklep is ingebouwd, een ingebouwde omvormer die 240 volt en 400 watt aan vermogen levert voor je elektrische gereedschappen, slimme nieuwe opbergoplossingen, opstaptrede voor de laadbak, zoneverlichting op afstand of gewoon extra laadruimte?

All-New Ford Ranger connected navigation demonstrated on screen

CONNECTIVITEIT & TECHNOLOGIE

Uitgerust met tal van ultramoderne technologieën voor connectiviteit en assistentie. Van verbeterde spraakbesturing, navigatie en smartphone-connectiviteit met ingebouwde assistent AlexaIngebouwde Alexa is niet en Ford SYNC 4A, tot draadloos opladen aan boordDraadloos opladen is alleen beschikbaar of het leveren van stroom voor je elektrische gereedschap ... De gloednieuwe Ranger is het ultieme moderne werkpaard.

HET VOLLEDIGE AANBOD

Met een ruime keuze aan series, carrosseriestijlen en opties voor de motor en de aandrijflijn is er altijd een nieuwe Ford ranger die aan je wensen voldoet.

KIES JE CABINEVARIANT

Met de keuze uit twee beschikbare varianten kun je prioriteit geven aan maximale laadruimte of meer ruimte in de cabine.

CHASSIS CAB

De Ford Ranger Chassis Cab biedt uitstekende allround mogelijkheden en is een ideaal conversieplatform voor een breed scala aan industrieën, van leverings- en onderhoudsoplossingen op maat tot gespecialiseerde reddingsvoertuigen.

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

Klik op onderstaande links voor meer informatie