EEN LEIDRAAD VOOR THUIS OPLADEN

Je kunt je plug-in hybride of elektrische bedrijfswagen thuis opladen door deze aan te sluiten op een gewoon stopcontact of een Ford Wallbox EV-oplaadpunt voor thuis voor snellere oplaadsnelheden.

 

Close up on Wallbox charger

FORD WALLBOX

Een Ford Connected Wallbox levert veel snellere oplaadsnelheden thuis dan een gewoon stopcontact voor huishoudelijk gebruik. Zo zijn je elektrische voertuigen altijd opgeladen en gebruiksklaar wanneer jij klaar bent om te gaan werken. Je kunt ook je oplaadschema's thuis beheren, in het voertuig of met de FordPass Pro-app, om te profiteren van variabele energietarieven. We kunnen je helpen bij het regelen van de installatie van een Ford Wallbox via onze lokale gespecialiseerde installateur. 

STANDAARD STOPCONTACT

Het opladen van een elektrische bedrijfswagen vanuit een standaard stopcontact is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is de oplaadkabel voor thuis en een stopcontact dat binnen handbereik is. Het is niet de snelste manier om op te laden. Maar je kunt je auto meestal 's nachts thuis of op locatie laten opladen, zodat je altijd klaar bent om te rijden. Je hebt geen extra apparatuur nodig, dus het is een kosteneffectieve en toegankelijke manier om op te laden.

All-electric Ford Transit being charged at home
Charging cables

OPLAADKABELS

Een thuisoplaadpunt, zoals de Ford Wallbox, bevat meestal een geïntegreerde oplaadkabel. Alle Ford Pro volledig elektrische en plug-in hybride voertuigen worden standaard voorzien van een oplaadkabel voor modus 3. Als je wilt opladen vanaf een standaard stopcontact, moet je een oplaadkabel voor thuis gebruiken. Deze kan als optie worden toegevoegd.