Ford Mustang Mach-E Rally driving on a dirt road

BINNENKORT VERKRIJGBAAR ...

Houd mij op de hoogte

DE NIEUWE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MUSTANG MACH-E® RALLY

Het begon met het elektrificeren van de Mustang. Nu brengen we de Mustang Mach-E op plekken waar we hem nooit eerder hebben gezien.
 

Maak kennis met de door rally geïnspireerde elektrische Mustang Mach-E® Rally. De eerste Mustang ooit om op het asfalt te cruisen en in de modder te spelen.
 

De Mustang Mach-E Rally ziet er geweldig uit. Een opvallende achterspoiler, unieke carrosseriestylingMustang Mach-E Rally - Fog lights en afgewerkt met duurzame, glanzend witte 19-inch lichtmetalen velgen, geïnspireerd op de lange geschiedenis van de rallywagens van Ford.

 

De Mustang Mach-E Rally kan je vanaf begin 2024 bestellen en de leveringen beginnen kort daarna. Ontvang het laatste nieuws over dit model en de rest van het Mustang Mach-E assortiment door op de knop 'Houd mij op de hoogte' te klikken.

 

Houd mij op de hoogte

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

NIET ALLEEN VOOR DE SHOW

De Mustang Mach-E Rally beschikt over tal van upgrades om de vrijheid en het plezier van de Mustang Mach-E naar onverharde wegen te brengen. Deze omvatten een aangepaste versie van de Mustang Mach-E GT-aandrijflijn, een unieke ophanging met speciaal afgestemde veren en MagneRide®-schokdempersMustach Mach-E Rally - MagneRide en banden die meer zijwand en grip op een ondergrond bieden in vergelijking met de Mustang Mach-E GT.

Ook is er Fords allereerste RallySport Drive Mode, die elektronische systemen aanpast voor betere controle en besturing in losse bochten.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

RALLYCOMFORT

Geen rolbeugels hier! Binnenin de Mustang krijg je een combinatie van comfort, functionaliteit en stijl die past bij de iconische witte wielen. Nestel je in de kenmerkende, door Ford ontworpen Performance-stoelen met glanzend witte rugleuningen en "Mach-E Rally" gegraveerd in het zitoppervlak.

Klik op onderstaande link voor meer informatie