E-TRANSIT CUSTOM TECHNISCHE KENMERKEN

Ford Transit Custom interior view with pastry

COMFORT EN GEMAK 

Ford Transit Custom interior view with laptop

MOBIEL KANTOOROptionele functie

Perfect voor chauffeurs die hun bestelwagen ook gebruiken als een kantoor op wielen. Met een kantelbaar stuurwiel verander je de cabine in een praktische, multifunctionele omgeving voor een hele reeks dagelijkse activiteiten, waaronder kantooradministratie of een koffiepauze. Onder de flexibele dubbele passagiersstoel van de nieuwe Transit Custom bevindt zich een gemakkelijk toegankelijke opslagruimte waar een laptop, dossiers en andere handige kantooraccessoires in passen.

DELIVERY ASSIST

Delivery Assist is ontworpen voor last mile delivery en laat tal van taken die je tijdens je levering uitvoert automatisch verlopen. Je kunt de functie aanpassen aan jou en je bedrijf via het Ford SYNC 4 multimediasysteem. Denk hierbij aan het inschakelen van de parkeerrem, het uitschakelen van de motor, het sluiten van de ramen, het inschakelen van de waarschuwingsknipperlichten en nog vele andere functies. 

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

CONNECTIVITEIT

Ford Transit Custom in red

HANDIGE EXTRA’S

Front view of Blue ford transit custom

ELEKTRICITEIT EN LADEN

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

DE HELE DAG DOOR ENERGIE

Verander je E-Transit Custom in een mobiele stroomvoorziening met onze innovatieve Pro Power Onboard-technologie. Een optionele feature die maximaal 2,3 kW vermogen levert. Zo kun je je machines en apparatuur ook onderweg en op locatie van stroom voorzien.

Ford Transit Custom in the evening

RIJERVARING

Ford Transit Custom digital instrument cluster

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL 

Alle informatie die je nodig hebt, recht voor je. Het instrumentenpaneel met hoge definitie toont de bestuurdersinformatie in handige, en snel te begrijpen pictogrammen. Je kunt bepaalde informatie ook op de voorgrond plaatsen, inclusief navigatieopdrachten en informatie over de voertuigstatus.

LED-KOPLAMPEN

De karakteristieke led-koplampen zijn gemaakt met een adaptief systeem. De lampen geven je de optimale verlichting in veranderende omstandigheden, bijvoorbeeld van een goed verlichte stad naar een donker landelijk gebied. 

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

AUTO SHIFTER VOOR AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

De nieuwe Auto Shifter is op de stuurkolom gemonteerd om vlot door de cabine te kunnen bewegen.

Ford Transit Custom Trail

PRESTATIES

VIERWIELAANDRIJVING (AWD)

Vierwielaandrijvingautomatische transmissie, verkrijgbaar met automatische transmissie, is ontworpen om grip te houden in winterse weersomstandigheden of op een slechte ondergrond, makkelijker bochten te nemen en de wegligging te verbeteren, zelfs met standaardbanden. Hierdoor is het je perfecte partner voor afgelegen bezorgingen of als je door de sneeuw op avontuur moet.

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MECHANISCH GELIMITEERD SPERDIFFERENTIEEL (MLSD)

Verbetert de wendbaarheid van het voertuig door het motorkoppel bij lage grip automatisch over te brengen naar het wiel met de meeste grip. Hierdoor kun je moeiteloos op een natte, gladde of uitdagende ondergrond rijden, zoals onverharde wegen, grindpaden, met gras begroeide kampeerplekken of sneeuw en ijs. Alleen handgeschakelde transmissie.

Ford Transit Custom interior view

VEILIGHEID

Ford Transit Custom interior view

AIRBAGS 

We hopen dat je ze nooit nodig hebt, maar voor extra gemoedsrust biedt de nieuwe Transit Custom standaard meer airbags dan ooit. De voorste passagiersairbag bevindt zich nu in het plafond, waardoor er meer ruimte is in het dashboard. De tweede rij stoelen is voorzien van gordijnairbags en achteraan de voorste stoelen zijn er zijairbags aangebracht, voor zijdelingse of voorste schuine botsingen. 

Klik op onderstaande links voor meer informatie