Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CHASSIS CAB > Technische kenmerkenhttps://www.ford.nl/bedrijfswagens/transit-chassis-cab/technische-kenmerken > Handige extra's

Handige extra’s

Ford Transit Chassis Cabines staan bekend om hun veelzijdigheid en flexibiliteit. Daarom zijn ze het ideale platform voor een groot aantal specialistische toepassingen en een conversie op maat. Daarnaast zal jouw investering snel een slimme zakelijke beslissing blijken te zijn door de lage exploitatiekosten.

Ford Transit Chassis Cab body type

Een solide basis voor conversie

Gedurende het hele ontwikkelproces hebben we nauw samengewerkt met de carrosseriesector om ervoor te zorgen dat alle standaard carrosseriemodellen en de meeste op maat gemaakte modellen met weinig of geen aanpassingen eenvoudig en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Met zijn lage chassisrails, de integrale bevestigingspunten voor de carrosserie en het robuuste hoogwaardige staal vormt de Transit Chassis Cabine een stevige, betrouwbare basis voor vrijwel elke conversie. 

Voor meer informatie en advies over conversie- en ombouwgegevens kan je terecht bij uw Transit Centrum dealer in de buurt: 

TransitCentrum

 

Verschillende lengtes

Het platte, sterke ladderframe maakt diverse carrosserieconversies mogelijk
• Vier maximaal toelaatbare GVW-varianten, variërend van 3100 kg tot 4700 kg. 
• 350HD (Heavy Duty)-versie verkrijgbaar voor bestuurders die voor het aanhangwagengewicht meer laadflexibiliteit nodig hebben, voertuig van 3500 kg GVW; 7000 kg GTW
• Afmetingen wielbasis en overhang geschikt voor standaard industriële of afwijkende carrosserieën
• Standaardbreedte zijspiegels, geschikt voor carrosserieën tot 2170 mm • Speciale spiegels beschikbaar voor bredere carrosserieën tot het wettelijk toegestane maximum van 2438 mm 
• Robuust, gesloten omgekeerd opbouwdeel van geperst hoogwaardig staal (dubbele opbouw voor 350HD en 470-modellen)
• Integrale bevestigingspunten voor carrosserie en waar nodig chassisoverhang met boutbevestiging
• Lengte chassis door middel van boutbevestiging naar wens aan te passen zonder lassen 
• Hoger ophangingszwaartepunt dan normaal om het grotere carrosserie te kunnen dragen
• Elektrische verbindingen voor extra exterieurverlichting waar nodig
• Zij-uitlaat

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab in a warehouse

Direct uit de fabriek bedrijfsklaar

De Transit Chassis Cabine is speciaal ontworpen en gebouwd voor zwaar werk. Het robuuste, stijve chassis zorgt voor een uitstekende basis voor specialistische carrosserieën. Speciaal voor bestuurders die een snelle, eenvoudige oplossing zoeken, zijn er onze eigen geproduceerde open Transit-laadbakken. Ze worden bedrijfsklaar geleverd en voldoen aan de meest recente Europese typegoedkeuring voor voertuigen (WVTA).

 

Ruimte voor de hele ploeg

De Transit Chassis Dubbele Cabine is een geweldige oplossing voor het tegelijk vervoeren van personeel en lading. De wijde deuropeningen geven toegang tot het ruime, doordachte interieur. De dubbele passagiersstoel en de standaard vierpersoons achterbank bieden samen comfortabel plaats aan maximaal zeven personen. Onder de stoelen is bergruimte beschikbaar.

 

Ford Transit Chassis Cab interior
Ford Transit Chassis Cab towing render

Aanhangwagen gewicht

 

De Transit Chassis Cabine beschikt over een royaal laad- en trekvermogen. De 350HD- en 470-versies hebben een uitstekende ophanging en een maximaal toelaatbaar treingewicht van 7.000 kg. Ze kunnen mits juist uitgerust tot 3,5 ton aan lading trekken (commerciële gebruikers kunnen een optionele digitale tachograaf nodig hebben).

 

 

Langere service interval = minder oponthoud en meer tijd op de weg

Op basis van de gemeten kwaliteit van de olie laat de geavanceerde oliemeter je weten wanneer de olie ververst moet worden. Deze technologie zorgt dat je niet strikt gebonden bent aan vaste servicemomenten, maar dat er alleen onderhoud wordt gedaan als dit noodzakelijk is. Daarbij houd je hiermee jouw auto in optimale conditie.

A mechanic checking the chassis
Ford Transit Chassis Cab at construction site

Anti-perforatie garantie om je extra gerust te stellen

Als maatstaf voor de bouwkwaliteit, komt de Transit Chassis Cabine standaard met 12 jaar anti-perforatie garantie.

Specialistische ondersteuning van Ford Transit Centra

Of je nu één voertuig bezit of over een hele vloot beschikt, je kunt op de Ford Transit Centra rekenen voor hulp. Deze gespecialiseerde centra beschikken over toegewijde verkoopexperts en getrainde monteurs en de nieuwste voertuigen die klaarstaan voor een proefrit. Ze zijn uitgerust om jouw Ford bedrijfswagen te onderhouden en zijn erop gericht om je de benodigde snelle service te bieden; ook op zaterdag.

Ford Transit centres
Top