• Max loadspace
    MAXIMALE LAADRUIMTE
  • Max gross payload
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELECTRIC DRIVING RANGE
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • STEL SAMEN

NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM GESLOTEN BESTELWAGEN

Europa's bestverkochte bestelwagen is volledig vernieuwd. Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid en nu met een vernieuwd ontwerp. De nieuwe Transit Custom is helemaal opnieuw ontworpen met de nieuwste generatie connectiviteit en productiviteit als uitgangspunten. 

Verkrijgbaar met de traditionele dieselmotor of met een (deels) elektrische aandrijflijn, waaronder de gloednieuwe E-Transit Custom. Een bestelauto met legendarische capaciteiten, maar nu als volledig elektrisch voertuig voor meer efficiëntie en zonder uitstoot tijdens het rijden. 

Slimme nieuwe ontwerpfuncties maken van je bestelwagen een mobiel kantoor. En in combinatie met een scala aan intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools helpen ze je de inzetbaarheid van je voertuig te maximaliseren en de productiviteit te verhogen: je bedrijfsauto heeft nog nooit zo hard voor je gewerkt. 

KIES JE AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde diesel en (volledig) elektrische aandrijflijnen.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

TRANSIT CUSTOM  RIJBEREIK

Tot zo’n 380 kmE-Transit Custom Range rijbereik  

Houd mij op de hoogte

ONTDEK WAT HEM ANDERS MAAKT

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze video voor een geavanceerde blik op de nieuwe E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SLIM BEZORGEN

Handrem erop, motor uit, voertuig beveiligd. Delivery AssistOptioneel pakket. Beschikbaar medio 2024. automatiseert veelvoorkomende taken die chauffeurs bij elke stop nodig hebben

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SLIM BEHEER

Verbonden met Ford Pro TelematicsFord Pro™ E-Telematics is twaalf maanden gratis vanaf de startdatum van de garantie op de E-Transit Custom of de FordPass Pro-appDe FordPass-app kan worden gedownload op compatibele smartphones. FordPass™, voor maximale productiviteit en veiligheid.

SLIM RIJDEN

Dankzij geavanceerde rijhulpsystemen en het optionele AWD-systeem, wordt rijden, parkeren en werken, slimmer en veiligerDriver Assist-functies zijn bedoeld als aanvulling..

ONTDEK DE DETAILS 

Transit Custom in red

GEREEDSCHAP VOOR JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

JE MOBIELE KANTOOR

Maak van de Transit Custom je mobiele kantoor. Ford SYNC 4 biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen en spraakherkenning. En met een innovatief kantelbaar stuurwiel creëer je in je geparkeerde bestelwagen een schuin bureau, ideaal voor je laptop of tijdens de lunch.

Ford Transit Custom interior view with laptop
Ford Transit Custom delivery assist

DELIVERY ASSIST

Delivery Assist is ontworpen voor last mile delivery en laat tal van taken die je tijdens je levering uitvoert automatisch verlopen. Je kunt de functie aanpassen aan jou en je bedrijf via het Ford SYNC 4 multimediasysteem. Denk hierbij aan het inschakelen van de parkeerrem, het uitschakelen van de motor, het sluiten van de ramen, het inschakelen van de waarschuwingsknipperlichten en nog vele andere functies. 

FORD PRO

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de nieuwe Transit Custom is slechts één deel van een volledig geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Dit omvat een pakket intelligente softwaretoepassingen en tools voor wagenparkbeheer – zoals Ford Pro E-Telematics en FordPass Pro. Allemaal zijn ze naadloos met elkaar verbonden met het doel de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren.

Ford Pro integrated service dashboard on tablet
Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

PRO POWER ONBOARD

Gebruik je gereedschap, waar je ook moet werken. De nieuwe Transit Custom Plug-in Hybride en E-Transit Custom zijn verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat je jouw elektrische gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten altijd kan aansluiten terwijl je op locatie bent.

Ford Transit Custom driver smart

TECHNOLOGIE TER ONDERSTEUNING VAN DE BESTUURDER

Parkeren in een drukke straat of een krappe parkeerplaats kan best lastig zijn, maar de geavanceerde 360-gradencamera met split-screenweergave maakt het eenvoudig.

Ford Transit Custom interior view

VEILIGHEID

De nieuwe Transit Custom heeft extra airbags als standaard en geavanceerde technologieën ter ondersteuning van de bestuurder. Jouw veiligheid gegarandeerd, waar de klus je ook brengt.  

Security locks

BEVEILIGING

Wij nemen de beveiliging van jouw voertuig serieus. Om deze reden is de Transit Custom optioneel leverbaar met sterk beveiligde sloten van TVL.

HET ASSORTIMENT

Use our useful links below to find out more information