Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT MINIBUS

NIEUWE TRANSIT MINIBUS

De nieuwe Ford Transit Minibus is ontworpen om maximaal 18 personen comfortabel en stijlvol te vervoeren. De nieuwe minibus is uitgerust met handige technologieën, waaronder een elektrische zijdeur en meerdere stopcontacten. En voor het eerst kun je samen met je passagiers genieten van 4G-wifi dankzij de ingebouwde Ford Pass Connect-modem. De modem stuurt bovendien verkeersupdates rechtstreeks naar je navigatiesysteem.

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Duurzaamheid en verfijning

De nieuwe Transit Minibus is speciaal gebouwd voor betrouwbaarheid en comfort. Verkrijgbaar met maximaal 18 zitplaatsen zodat je steeds voldoende ruimte hebt voor je passagiers of hun bagage. En dankzij de duurzame materialen blijft de minibus langer in topconditie. Een elektrische laaddeur en opstapje maken in- en uitstappen eenvoudiger dan ooit. De stopcontacten in de minibus zorgen ervoor dat je toestellen opgeladen blijven en de hele rit kunnen uitzitten.

Technologie met een doel

De nieuwe Transit Minibus is uitgerust met geavanceerde technologieën om je elke keer opnieuw van een unieke rijervaring te laten genieten. Zo zorgt de slimme Adaptive Cruise Control ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. Met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kun je de prestaties aan de omstandigheden en elke klus aanpassen. Ook zijn er een geavanceerd dodehoekwaarschuwingssysteem, breedbeeldcamera aan de voorzijde en camera aan de achterzijde, zodat je beter op de hoogte bent van wat er op de weg gebeurt.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

De kracht van keuzevrijheid

De nieuwe Transit Minibus is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. De nieuwe Transit Minibus is ook verkrijgbaar met een verfijnde Heavy Duty Truck (HDT)-motor voor maximale prestaties. Met een vermogen van 170 pk met zowel handmatige als automatische transmissiemogelijkheden ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet ook aan de strenge Euro HDT6.0-emissienormen. 

De zakelijke app voor verbonden bedrijfswagens

Ontworpen voor bedrijfswagens met een FordPass Connect-modem, stelt de FordPass Pro-app je in staat jouw modem te activeren en toegang te krijgen tot een reeks handige functies. We zorgen ervoor dat we steeds meer van onze nieuwe bedrijfswagens voorzien van volledige connectiviteit. Vraag jouw Ford-dealer of jouw huidige Ford compatibel is.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Technologie om jou en je passagiers te beschermen

De nieuwe Transit Minibus is uitgerust met geavanceerde technologieën en slimme systemen om de veiligheid en beveiliging te verbeteren. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection houdt bijvoorbeeld de weg voor je in de gaten en waarschuwt je als er voetgangers of auto's op je pad komen. Het systeem laat je voertuig zelfs automatisch afremmen als je niet op de waarschuwingen reageert. Daarnaast zorgt een geavanceerd alarm ervoor dat je Transit en je spullen veilig zijn.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top