Ford Service Pro

FORD PRO™ SERVICE 

FORD PRO™ SERVICE 

HET IS ONZE ZAAK OM JOUW ZAAK VOORUIT TE BLIJVEN HELPEN.

 

Voor ondersteuning van diensten, onderhoud en reparaties voor je Ford bedrijfswagen(s) hoef je niet verder te zoeken.

Ford Pro™ Service is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen en zet zich in om de stilstand van je voertuig te minimaliseren en ongemakken en kosten voor je bedrijf te beperken.

Als je je voertuig laat onderhouden bij een van onze Ford Transit Centra of Ford Service Partners, profiteer je van zowel technici die door Ford zijn opgeleid en originele Ford-onderdelen gebruiken als van gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen voor alle diensten, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor bedrijfswagens, inclusief garantie.

Woman using smart maintenance support

ONDERSTEUNING SLIM ONDERHOUD

Zou het niet handig zijn om te weten wat je te wachten staat? Onze slimme onderhoudsfuncties helpen je om het juiste onderhoud op precies het juiste moment uit te laten voeren.

JE KRIJGT EEN GESCHIKTE VERVANGENDE BEDRIJFSWAGEN

Als we je bedrijfswagen niet direct kunnen repareren, zorgen we voor een back-up. Je krijgt dan een vervangende bedrijfswagen, terwijl we de jouwe zo snel mogelijk repareren.

Om je bedrijfsproductiviteit te behouden.

Woman collecting a replacement van
FORDLiive logo

FORDLIIVE

Ons nieuwe verbonden uptime-systeem FORDLiive ontgrendelt de kracht van verbonden bedrijfswagens om inzichten in de voertuigstatus aan onze klanten te bieden en onze Ford Transit Centra in staat te stellen de bedrijfswagens van onze klanten productief en op de weg te houden.

Lees meer

WIJ HOUDEN REKENING MET JOUW PLANNING

Ford mechanic at a dealership with extended hours

LANGERE OPENINGSTIJDEN & ONDERHOUD DE VOLGENDE DAG KLAAR

Al onze vestigingen hanteren ruime en flexibele openingstijden van maandag t/m vrijdag en op zaterdag. Wij houden rekening met jouw planning zodat jij je bedrijf productief kunt houden. 

Ford mechanics doing an express service

EXPRESS SERVICE  -  HAAL EN BRENG SERVICE

Plan Express Service en laat twee technici tegelijkertijd aan je bedrijfswagen werken. Je auto staat dan minder lang stil en je kunt wachten tot het klaar is, zodat je kunt blijven werken of kunt ontspannen terwijl je bedrijfswagen wordt gerepareerd.

Ook kan je Transit Centrum je voertuig ophalen en weer terugbrengen nadat je onderhouds- of herstelwerkzaamheden zijn voltooid, zodat jij je op je bedrijf kunt blijven concentreren.  

EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK VOOR JE BEDRIJFSWAGEN MAKEN