Ford Transit Centre

FORD TRANSIT CENTRUM

Alles wat je nodig hebt onder één dak

Welkom bij het Ford Transit Centrum, de one stop shop voor het beste advies en de uitgebreide dienstverlening van de professionals van Ford Bedrijfswagens. Je maakt er niet alleen kennis met het gehele bedrijfswagengamma van Ford, maar ook met de gespecialiseerde verkopers die je kunnen adviseren over de  de beste vervoersoplossing voor jouw business.

De Transit Centra van Ford Bedrijfswagens zijn opgezet om ondernemers maximaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering, of het nu gaat om financiering, regulier onderhoud, speciale op-of ombouwwerkzaamheden of snelle hulp bij pech onderweg. Met het landelijk dekkende netwerk van Transit Centra en de extra lange openingstijden kun je altijd vertrouwen op de beste service.

DAAROM KUN JE VERTROUWEN OP EEN FORD TRANSIT CENTRUM

Transit vertrouwen

Als ondernemer wil je altijd op je bedrijfswagen kunnen vertrouwen. Kies juist daarom voor onze meervoudig bekroonde modellen én het professionele team van het Ford Transit Centrum.

Transit gemak

Je hoeft nooit ver te rijden voor de beste service. Dankzij het grote, landelijk dekkende netwerk van Ford Bedrijfswagens is er altijd een Transit Centrum of servicestation in de buurt.

Transit service

Jouw business mag natuurlijk nooit stilvallen. Met extra lange openingstijden zorgen de professionals van Ford Bedrijfswagens daarom altijd voor de beste en snelste service, zodat jij weer snel aan de slag kunt.

Transit financiering

Ook op financieel vlak wil je natuurlijk de juiste keuzes maken. De adviseurs van de Transit Centra bieden je dan ook graag advies op maat over de financiering van je nieuwe bedrijfswagen, of het nu gaat om koop of lease.

MAAK KENNIS MET DE TRANSIT RANGE

Al bij het eerste bezoek aan een Ford Transit Centrum ontdek je direct hoeveel slimmer, robuuster en innovatiever de bekroonde Transit modellen zijn. Het team van Ford Bedrijfswagens vertelt je graag waarom vele van onze modellen zijn uitgeroepen tot “International Van of the Year”.

Ervaar en test onze prijswinnende Transit-modellen bij het dichtstbijzijnde Transit Centrum en ontdek hoe Ford Bedrijfswagens kan helpen om jouw bedrijf verder te brengen.

Lees meer over de gehele Transit range

 

Ford Transit range parked outside a garage
Ford Transit standing on a wet surface with a man next to it

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN EEN FORD TRANSIT CENTRUM

Een bedrijfswagen is een belangrijk middel om je business mee te draaien en het is juist daarom van groot belang om de juiste keuzes te maken. De ervaringsdeskundigen van de Ford Transit Centra zijn er om je te helpen bij het maken van de beste keuze. De professionals van Ford Bedrijfswagens geven niet alleen advies op maat, maar kunnen je vervolgens van a tot z ontzorgen zodat jij je mét een Transit of Ranger vol op het werk kunt concentreren.

Lees meer

 

DE VOORDELEN VAN EEN FORD TRANSIT CENTRUM

Speciaal getrainde bedrijfswagenadviseurs

Je krijgt alle informatie en advies die je nodig hebt om de juiste bedrijfswagen te kiezen voor jouw bedrijf.

Uitgebreid ervaren

Onze verkoopadviseurs bieden je volop gelegenheid om jouw bedrijfswagen naar keuze zélf te ervaren tijdens een uitgebreide testrit.

24/7 service

Om ervoor te zorgen dat jij je werk kunt blijven doen, kun je vertrouwen op de uitgebreide en snelle Transit24-service.

Maatwerkadvies

Ook voor een geheel op maat gemaakt Transit kun je vertrouwen op de expertise van onze specialisten.

Technische expertise

Jouw Ford bedrijfswagen is altijd in goede handen bij onze gekwalificeerde en ervaren technische experts.

Klik op onderstaande links voor meer informatie