Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

VERBINDING OP ZIJN BEST FORD SYNC 4A

DE VOLGENDE GENERATIE VAN SYNC

Momenteel exclusief voor de volledig elektrische Mustang Mach-E. Ford SYNC 4AOverall SYNC disclaimer is een communicatie- en entertainmentsysteem met cloudverbinding in je auto. Cloudverbinding geeft SYNC 4A een geavanceerdere routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat de auto voortdurend in ontwikkeling is. Met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een heel nieuwe wereld van connectiviteit via je auto. 

NIEUWE TECHNOLOGIEËN

Met een 15,5 inch touchscreen met gesplitst scherm kun je verschillende functies tegelijkertijd weergeven en beheren. SYNC 4A heeft twee keer zoveel vermogen en verwerkingssnelheid als de vorige generatie. Het systeem kan je voorkeuren leren, automatisch aanpassen wat er wordt weergegeven en nuttige suggesties doen terwijl je rijdt. 

VERBONDEN NAVIGATIE

SYNC 4A-navigatie is voortdurend in ontwikkeling om aan je behoeften te voldoen. Kaartgegevens in de auto worden bijgewerkt via de cloud. Cloud-gebaseerde connectiviteit zorgt voor realtime verkeersinformatie voor geavanceerdere routeplanning. Ook geeft het toegang tot aanvullende informatie, zoals de nieuwste weer updates en de handigste openbare oplaadlocaties langs je route, op basis van je huidige oplaadstatus en geschatte rijbereik. 

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

STEMBEDIENING

SYNC 4A heeft onze meest geavanceerde spraakherkenningstechnologie tot nu toe. Cloud-gebaseerde connectiviteit betekent dat de woordenschat altijd evolueert. Je kunt dus meer gesprekstaal gebruiken met je spraakopdrachten terwijl je SYNC vraagt om aanwijzingen, muziek af te spelen of om telefoongesprekken en sms-berichten vocaal te beheren. 

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

STAP IN

Onze nieuwe volledig elektrische Mustang Mach-E is nu al te reserveren. Laat brandstof voor wat het is en ontdek deze nieuwe vorm van vrijheid.

ONTDEK DE MACH-E

Klik op onderstaande link voor meer informatie