Transit24

WIJ DOEN ALLES OM JOU VOORUIT TE HELPEN

Om altijd te kunnen rekenen op je Ford, bieden wij: producten en diensten waarmee je stilstand en kosten minimaliseert. Waar en wanneer het jou het best uitkomt.

Transit Centrum zoeken

Man staat voor zijn Transit

NIEUW: FORD PROTECT SERVICE PLAN

3, 4 of 5 jaar onderhoud voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag.

Met het Ford Protect Service Plan houd jij je Ford Bedrijfswagen eenvoudig en voordelig in topconditie. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij je 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud en dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.

Ontdek het Ford Protect Service Plan

FORD ONDERHOUD

  • Je krijgt voorrang bij het onderhoud van je voertuig.
  • Je kunt rekenen op een netwerk van gespecialiseerde Transit Center-  dealers met alle producten en diensten die je nodig hebt.
  • Je krijgt heldere oplossingen zodat jij je kunt focussen op jouw bezigheden.
  • Je kunt vertrouwen op Ford Transit-monteurs die de juiste apparatuur, materialen en onderdelen gebruiken om te zorgen dat het onderhoud en de reparatie van je auto altijd voldoet aan de standaarden van Ford.
Ford Transit Centrum voor onderhoud

AFGESTEMD OP JOUW SCHEMA

Voor je bedrijfswagens en wagenpark moet je kunnen rekenen op Ford-kwaliteit. Daarom zijn al onze monteurs speciaal opgeleid om aan de hoogste technische en kwaliteitsstandaarden te voldoen. Zo voeren we met de nieuwste diagnoseapparatuur van Ford controles ter plaatse uit. En zorgen we er met langere openingstijden voor dat we eventuele problemen sneller vaststellen en oplossen. Zodat jij zo snel mogelijk weer op weg bent.

Vind een dealer Werkplaatsafspraak maken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Met je bedrijfswagen profiteer je van veel op maat gemaakte diensten.