FordPass Pro logo 

Of je nu met één bedrijfswagen werkt of er maximaal vijf beheert, FordPass Pro biedt je de tools die je nodig hebt om ze in goede staat, veilig en operationeel te houden.

 

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

DE ZAKELIJKE APP VOOR VERBONDEN BEDRIJFSWAGENS

Haal de slimme kant van je bedrijfswagen naar boven en gebruik FordPass Pro om een wagenpark van tot wel vijf bedrijfswagens te beheren. De app kan worden gekoppeld aan bedrijfswagens die FordPass ConnectFordPass Connect is beschikbaar hebben en geeft toegang tot een reeks tools die de staat, beveiliging en productiviteit van je bedrijfswagens helpen verbeteren. Download FordPass Pro vandaag nog in de App Store of in Google Play.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

BEVEILIGING

De beveiligingsfuncties van FordPass Pro, waaronder de bewakingsmodus, zonale vergrendeling en de live locatie, geven je extra gemoedsrust.

BESCHERM JE BEDRIJF

Een verhoogde staat van veiligheid bovenop het alarmsysteem van je bedrijfswagen. SecuriAlert zal je informeren als iemand toegang probeert te krijgen tot je bedrijfswagen met een gestolen of gedupliceerde sleutel.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

CONTROLEER DE SLOTEN

Voor extra gemoedsrust kun je met de Live Lock-status in één oogopslag controleren of alle deuren zijn vergrendeld. Je hebt zelfs toegang tot je commandocentrum in de app om deuren op afstand te vergrendelen of ontgrendelen.

JE BEDRIJFSWAGENS VOLGEN

Zijn je bedrijfswagens waar ze moeten zijn? Met FordPass Pro weet je het. Houd je bedrijfswagens in de gaten, met de laatst geregistreerde locatie op één kaart.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

TOEGANG BEHEREN

Dankzij zonale vergrendeling op afstand kun je de cabine en laaddeuren afzonderlijk bedienen. Zo kun je iemand toegang geven tot de cabine terwijl je je laadruimte veilig houdt.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

PRODUCTIVITEIT

Slimme FordPass Pro-hulpmiddelen en productiviteitsfuncties die je helpen om het maximale uit je bedrijfswagens te halen.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

OP AFSTAND BEHEREN

Controleer of een bedrijfswagen veilig is en vergrendel of ontgrendel het via de app. Je kunt zelfs automatische bedrijfswagensTooltip op afstand starten om te zorgen dat de bedrijfswagen ijsvrij en gebruiksklaar is wanneer je dat wilt.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

ONLINE BLIJVEN

Run je bedrijf direct vanuit je bedrijfswagen. Een FordPass Connect-modem verandert je bedrijfwagen in je mobiele kantoor met een wifi-hotspotTooltip waarmee je tot wel 10 apparaten in en rond je bedrijfswagen kunt verbinden.

Mobile phone laying on working desk

VOERTUIGSTATUS

FordPass Pro maakt het onderhoud eenvoudig, met snelle toegang tot belangrijke informatie over de staat van het voertuig voor een optimale bedrijfstijd.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

Vraag je Ford Service Partner om je FordPass Connect-modem te activeren wanneer je je nieuwe bedrijfswagen ophaalt. Of bekijk onze instructiefilm over hoe je dit zelf kunt doen.