Home > Bedrijfswagens > TRANSIT MINIBUS > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Het besturen van een groot personenvoertuig gaat gepaard met specifieke behoeften en verantwoordelijkheden. De Transit Minibus is speciaal toegerust voor deze taak. Hij bevat veel innovatieve, ingenieuze en handige functies voor een optimum aan comfort, gemak en veiligheid voor alle inzittenden.

Ford SYNC with Voice Control

Bedien alles met je stem

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Elektrisch bedienbare bestuurdersstoel

Een optionele, ergonomische bestuurdersstoel heeft een ingebouwde armsteun en lendensteun. Hij is tevens verwarmd en heeft 10 elektrisch verstelmogelijkheden. U kunt dus gemakkelijk uw ideale zitpositie vinden of veranderen voor verschillende bestuurders.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Bagagerek aan het plafond

 

 

  • Bagagerekken aan het plafond voegen nog meer veelzijdigheid toe aan de Minibus uitvoeringen
  • LED leeslampjes zijn standaard als onderdeel van de bagagerekken

 

 

Eenvoudig binnen de lijnen blijven

Je blijft moeiteloos tussen de lijnen met Lane Keeping Alert. Als je per ongeluk je rijstrook dreigt te verlaten, voel je direct het stuur trillen en gaat er een lampje branden.

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Airconditioning voor passagiers achterin

De Transit Minibus heeft een airconditioningsysteem voor de passagiersruimte achterin. Het systeem heeft eigen draaischakelaars en voor iedere rij stoelen twee ventilatieroosters op voethoogte. Daardoor wordt voor optimale effectiviteit koele lucht bovenlangs en warme lucht onderlangs aangevoerd.

Lampen die meedraaien in de richting waarin u stuurt, voor nog beter zicht in het donker

Als u richting aangeeft en een weg indraait of een parkeerplaats oprijdt, vergroot u hiermee het verlichte vlak. Deze lamp in de koplamp (aan de kant waar naar toe gestuurd wordt) verlicht automatisch deze richting om u meer zicht op de weg te geven. Standaard bij Trend-serie.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Verstelbare passagiersstoelen

Met standaard verstelbare rugleuningen en armsteunen in de Trend-serie, kunnen uw passagiers achterover leunen en ontspannen van de reis genieten. Tooltip

Zijruiten kunnen open

Wordt standaard geleverd met hoogwaardig getint glas. Standaard schuiframen op de tweede rij stoelen, en passagiers op de vierde rij stoelen krijgen extra ventilatie via uitzetbare ruiten.

Opening rear side windows
230-volt power socket

Aansluiten op een handig stopcontact

Een optionele aansluiting van 150 watt/230V bevindt zich tussen de bestuurders- en passagiersstoel: ideaal om laptops of andere apparatuur op te laden zonder speciale adapters.

Gemakkelijke toegang

Een extra brede schuifdeur biedt de breedte van twee gewone deuren. Een elektrisch uitschuifbare trede maakt instappen nog eenvoudiger.

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Maak van elke bocht kinderspel

 

De draaicirkel van de L2 Transit- Minibus is slechts 11,9 meter. Zelfs de langere modellen zijn goed te manoeuvreren en te keren, vooral dankzij de geavanceerde stuurbekrachtiging.

 

Turning Circle
230-volt power socket

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Turning Circle
Top