Home > Bedrijfswagens > TRANSIT MINIBUS > Technische kenmerken > Handige extra's

Handige extra's

U hoeft geen hoge prijs te betalen voor hoogwaardige apparatuur, comfort en stijl: de Transit Minibus zorgt dat de exploitatiekosten zo laag mogelijk blijven. 
Van slijtvaste, duurzame en vaak gemakkelijk vervangbare onderdelen tot verlengde onderhoudsintervallen, lange garantietermijnen en zeer zuinige motoren: met een Ford haalt u het maximum uit uw waardevolle investering.

Service intervals

Lange onderhoudsintervallen voor meer tijd op de weg

Alle onderdelen en componenten van de Minibus zijn gemaakt op maximale duurzaamheid - ze gaan langer mee zonder onderhoud. Daarom zijn de onderhoudsintervallen om de 50.000 km of om de 2 jaar.

Langere service interval = minder oponthoud en meer tijd op de weg

Op basis van de gemeten kwaliteit van de olie laat de geavanceerde oliemeter je weten wanneer de olie ververst moet worden. Deze technologie zorgt dat je niet strikt gebonden bent aan vaste servicemomenten, maar dat er alleen onderhoud wordt gedaan als dit noodzakelijk is. Daarbij houd je hiermee jouw auto in optimale conditie.

Anti-perforation warranty
Made to keep repair costs low

Gemaakt om reparatiekosten laag te houden

Stevige stootlijsten beschermen uw Minibus tegen onopzettelijke schade en een slimme achterbumper bestaat uit meerdere delen, dus de onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen: dit helpt om de reparatiekosten laag te houden.

Top