Man holding mobile with FordPass app

ONTDEK DE SLIMME KANT VAN JE AUTO

FORDPASS APP

 

Verbind je auto met FordPass

VERBINDING MET FORDPASS

Verbonden wereld. Verbonden voertuigen. Koppel FordPass met FordPass ConnectFordPass Connect 2021 om toegang te krijgen tot diverse slimme functies. Zodra je voertuig is gekoppeld, zal het communiceren met de wereld om je heen om je op de hoogte te  houden met informatie over je voertuig en ervoor te zorgen dat je op een slimme manier kunt blijven rijden.

ONDERWEG VOOR ZAKEN?

Kijk dan eens naar de FordPass Pro-app. We hebben deze speciaal ontwikkeld om het zakendoen slimmer en meer verbonden te maken - voor maximaal vijf voertuigen.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

MOEITELOOS VERBONDEN

Functies waarmee je altijd en overal verbonden blijft met je voertuig.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

VERGRENDELING OP AFSTAND

Je hoeft je nooit meer af te vragen of je de auto op slot hebt gedaan als je te ver weg bent om dat te controleren. Gebruik FordPass om je auto vanaf elke locatie op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Geen zorgen meer!

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

STARTEN OP AFSTAND

Koude ochtend? Laat de auto opwarmen en de ramen ontwasemen, nog voordat je jouw veters hebt gestrikt. Starten op afstand betekent dat je Ford klaar is wanneer je wilt vertrekken.Tooltip

Mustang Mach-E parked near building

SECURIALERT

SecuriAlert geeft je de zekerheid dat jouw voertuig in een verhoogde staat van beveiliging verkeert. Als de deuren worden ontgrendeld of geopend, zelfs met een gekopieerde sleutel, ontvang je een melding op je smartphone.

Man with mobile walking near building

VOERTUIGLOCATIE

Kun je jouw Ford niet vinden in een volle parkeergarage? Of heb je hem aan een dierbare uitgeleend? Misschien wil je controleren of je auto staat waar je hem achterliet. FordPass kan je de laatst geregistreerde locatie op een kaart laten zien.

Ford Mustang Mach-E parked near house

DE TOEKOMST IS ER AL

Technologieën die zijn ontwikkeld voor de Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrids en onze elektrische toekomst.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

LAADSTATIONZOEKER

Vind eenvoudig oplaadstations in de buurt of op je route, met informatie over de soorten opladers en de diensten die je kunt gebruiken terwijl je wacht. Of laat je auto onderweg het werk doen en laat je automatisch omleiden naar een oplaadpunt wanneer je dit nodig hebt.

Ford Mustang Mach-E driving outside

CONTROLEER JE BEREIK

Je kunt net dat stukje verder rijden als je weet dat je de accu ervoor hebt. Intelligent Range gebruikt je rijgedrag, weersvoorspellingen en verzamelde gegevens om nauwkeurig te voorspellen hoeveel rijbereik je nog hebt. Dit helpt je bij het plannen van je reis en stops bij oplaadstations en voorkomt verrassingen.

Man with mobile planning a trip

RITPLANNER VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Stel je gewenste bestemming in en de app bepaalt de beste beschikbare route en plant waar je onderweg moet opladen. FordPass kent je resterende bereik en geeft je de totale routetijd inclusief stops bij oplaadstations.

OPLAADSTATUS

Sluit de stekker aan, loop weg en ontspan. Je kunt het oplaadniveau van je Ford volgen in de app en een melding ontvangen wanneer het gewenste oplaadniveau is bereikt en je voertuig klaar is voor gebruik. En als de oplader om de een of andere reden wordt losgekoppeld, weet je dat ook.

VERTREKTIJDEN

Zorg ervoor dat je elektrische voertuig klaar is wanneer je wilt vertrekken door voorkeursvertrektijden in te stellen. De app stelt automatisch in dat het voertuig vooraf wordt opgeladen en start het voertuig zodat het opgewarmd en startklaar is. Dit maakt je leven gemakkelijker en maximaliseert het bereik van de accu onder alle weersomstandigheden.

BETALEN VOOR OPLADEN

Beheer het opladen van je auto via FordPass voor een naadloze oplaadervaring binnen het BlueOval™ Charge Network. Koppel je Ford-webaccount aan de door jou gewenste betaalmethode en ontvang na elke oplaadsessie per e-mail een bon. Je kunt je accountgegevens delen met familie of vrienden. Informatie over het activeren van jouw proefperiode van 5 jaar voor het BlueOval™ Charge Network, inclusief 1 jaar toegang tot speciale Ionity-tarieven, wordt bij je FordPass-oplaadkaart geleverd.Tooltip

Ford Mustang driving on the road

ONDERWEG

Realtime gegevens en een soepele verbinding om elke rit beter te maken

Red Ford Kuga driving in the city

KLAAR OM JOU OP WEG TE HOUDEN

Laat je dag niet verpesten door onderhoud. Zorg voor jezelf en je voertuig

INSTRUCTIEHANDLEIDINGEN

Deze instructievideo's bieden je een gedetailleerde handleiding over hoe je het maximale uit FordPass haalt. Ontdek hoe FordPass je sleutel is naar een meer verbonden wereld, van de eerste installatie tot het activeren van FordPass Connect.

Woman with mobile sitting with man next to

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

Ga naar onze pagina over FordPass Connect-ondersteuning en veelgestelde vragen voor nuttige tips om het maximale uit je Ford te halen. Je kunt rechtstreeks via de app hulp krijgen van FordPass Assistentie. Onze chatfunctie is de beste manier om snel een reactie te ontvangen.