HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Type hier jouw vraag
Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning
SYNC & Bluetooth Support

Maak verbinding met je auto als nooit tevoren


Ford SYNC-technologie

Ford SYNC-technologie stelt je in staat een aantal connectiviteitsfuncties in het voertuig te beheren. Via het touchscreen of met zeer eenvoudige spraakopdrachten kun je alles aansturen, van telefoongesprekken en sms-berichten tot voertuignavigatie of het afspelen van je favoriete muziek.

Ford SYNC 3 with AppLink

Nieuwe Ford SYNC 4A

Momenteel exclusief voor de volledig elektrische Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A is een communicatie- en entertainmentsysteem met cloudverbinding in je auto. Cloudverbinding geeft SYNC 4A een geavanceerdere routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat je auto voortdurend in ontwikkeling is. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een hele nieuwe wereld van connectiviteit via je auto met SYNC 4A.

Bluetooth® met Voice Control

Bellen, gebeld worden en zelfs de temperatuur regelen: dat alles handsfree met spraakopdrachten.

Ford SYNC 3 with AppLink
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

Ford SYNC met Emergency Assistance

Muziek afspelen, telefoneren, inkomende sms-berichten laten voorlezen: je kunt al die functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Ford SYNC beschikt ook over Emergency Assist, die automatisch de hulpdiensten contacteert in het geval van een ongeval en biedt essentiële informatie zoals de coördinaten (niet werkzaam binnen de Nederlandse grenzen).

Ford SYNC 1.1 met AppLink

Het Ford SYNC system maakt het mogelijk om hand-free te bellen, de ontvangen berichten voor te lezen, en het muziek op je MP3-speler te beheren met behulp van jouw stem. De Applink functie spraakbesturing mogelijk voor populaire Apps voor Android and IOS. Het luisteren naar audioboeken, het ontvangen van de laatste voetbal scores van goal.com, het vinden van nabijgelegen evenementen en het beluisteren van jouw Spotify favorieten.

Ford SYNC 1.1 with AppLink
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC 2 met touchscreen en Voice Control

SYNC 2 is de verbeterde versie van Ford SYNC 1.0. Dit ‘infotainmentsysteem’ heeft extra functies, zodat je veilig verbonden bent tijdens het rijden. Je bedient SYNC 2 eenvoudig via het touchscreen of met jouw stem, wat autorijden nog veiliger én leuker maakt.

Ford SYNC 3 met AppLink

SYNC 3 heeft alle voordelen van SYNC 1 en 2 – en meer. Het systeem is supersnel en nog gebruiksvriendelijker; je bedient het net zo makkelijk als jouw smartphone, met simpele bewegingen van jouw vingers. Je koppelt Ford SYNC 3 – het modernste SYNC-systeem ooit – eenvoudig met CarPlay van Apple en Android Auto.

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top