Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning
SYNC & Bluetooth Support

SYNC & Bluetooth® Ondersteuning

Ford SYNC & Bluetooth®

Alle Ford modellen zijn uitgerust met een breed scala aan technologieën, waaronder SYNC en Bluetooth®. Deze technologieën zijn ontwikkeld om je verbonden te houden en om bepaalde functies van de auto te bedienen.

Hier vind je informatie over de verschillende systemen en hoe deze werken, zodat je volop kunt genieten van de unieke functies van elk systeem.

Ford SYNC 3 with AppLink

Bluetooth® met Voice Control

Bellen, gebeld worden en zelfs de temperatuur regelen: dat alles handsfree met spraakopdrachten.

Ford SYNC met Emergency Assistance

Muziek afspelen, telefoneren, inkomende sms-berichten laten voorlezen: je kunt al die functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Ford SYNC beschikt ook over Emergency Assist, die automatisch de hulpdiensten contacteert in het geval van een ongeval en biedt essentiële informatie zoals de coördinaten (niet werkzaam binnen de Nederlandse grenzen).

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 met AppLink

Het Ford SYNC system maakt het mogelijk om hand-free te bellen, de ontvangen berichten voor te lezen, en het muziek op je MP3-speler te beheren met behulp van jouw stem. De Applink functie spraakbesturing mogelijk voor populaire Apps voor Android and IOS. Het luisteren naar audioboeken, het ontvangen van de laatste voetbal scores van goal.com, het vinden van nabijgelegen evenementen en het beluisteren van jouw Spotify favorieten.

Ford SYNC 2 met touchscreen en Voice Control

SYNC 2 is de verbeterde versie van Ford SYNC 1.0. Dit ‘infotainmentsysteem’ heeft extra functies, zodat je veilig verbonden bent tijdens het rijden. Je bedient SYNC 2 eenvoudig via het touchscreen of met jouw stem, wat autorijden nog veiliger én leuker maakt.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Ford SYNC 3 met AppLink

SYNC 3 heeft alle voordelen van SYNC 1 en 2 – en meer. Het systeem is supersnel en nog gebruiksvriendelijker; je bedient het net zo makkelijk als jouw smartphone, met simpele bewegingen van jouw vingers. Je koppelt Ford SYNC 3 – het modernste SYNC-systeem ooit – eenvoudig met CarPlay van Apple en Android Auto.

Top