Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning > Ford AppLink Catalogus > AppLink SYNC 3

De Ford App Catalogus

Hier vind je een lijst met apps die geschikt zijn voor jouw versie van Ford SYNC met AppLink.

SYNC 3 met AppLink

Glympse

Glympse Inc.

Gratis

Glympse is de eenvoudigste manier om veilig je locatie met iemand in real-time te delen. Laat anderen je locatie op een dynamische kaart volgen. Je bepaalt zelf wie je zien kan.

Waze Navigation & Live Traffic

Waze Inc.

Gratis

Voorkom verrassingen met directe updates over verkeer, politie en meer. Download nu.

Sygic

Sygic a.s.

Betaald

Je kunt Sygic Car Navigation verbinden met SYNC 3 en de navigatie direct vanaf jouw smartphone spiegelen op het infotainmentscherm van jouw auto.

App Catalog
Onderweg? Je kan al deze in formatie ook vinden in onze app.
Download de Ford App Catalogus vandaag nog, voor het gebruik van je favoriete apps.