Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning > Ford AppLink Catalogus > AppLink SYNC 3

De Ford App Catalogus

Hier vind je een lijst met apps die geschikt zijn voor jouw versie van Ford SYNC met AppLink.

SYNC 3 met AppLink

Glympse

Glympse Inc.

Gratis

Glympse is de eenvoudigste manier om veilig je locatie met iemand in real-time te delen. Laat anderen je locatie op een dynamische kaart volgen. Je bepaalt zelf wie je zien kan.

Waze Navigation & Live Traffic

Waze Inc.

Gratis

Voorkom verrassingen met directe updates over verkeer, politie en meer. Download nu.

Sygic

Sygic a.s.

Betaald

Je kunt Sygic Car Navigation verbinden met SYNC 3 en de navigatie direct vanaf jouw smartphone spiegelen op het infotainmentscherm van jouw auto.

Cyclops

Cyclops UK Ltd

Betaald

Cyclops is een bestuurder veiligheid app dat geeft u professioneel geverifieerde waarschuwingen voor vaste snelheidscamera's en real-time updates voor mobiele verkeercontroles door de Cyclops-gemeenschap.

AccuWeather

AccuWeather International, Inc.

Betaald

De naam AccuWeather is niet zomaar gekozen. We zijn in staat om uiterst nauwkeurige (accurate) weersverwachtingen te produceren.

Webex

Cisco

Betaald

Ook buiten het kantoor kunt u gewoon doorwerken. Neem deel aan stimulerende en productieve vergaderingen, ongeacht waar u bent.

App Catalog
Onderweg? Je kan al deze in formatie ook vinden in onze app.
Download de Ford App Catalogus vandaag nog, voor het gebruik van je favoriete apps.