Man holding mobile with FordPass app

VERBIND MET FORDPASS

MEER CONTROLE. MEER GEMAK. MEER FORD

 

Verbind jouw voertuig met de FordPass-app en geniet van een naadloze rijervaring!

VERBINDING MET FORDPASS

Verbonden wereld. Verbonden voertuigen. Koppel FordPass met FordPass ConnectFordPass Connect 2021 om een reeks slimme functies te benutten. Zodra je auto is gekoppeld, zal het communiceren met de wereld om je heen om je op de hoogte te houden met informatie over je auto en ervoor te zorgen dat je op een slimme manier kunt blijven rijden.

ONDERWEG VOOR ZAKEN?

Kijk dan eens naar de FordPass Pro-app . We hebben deze speciaal ontwikkeld om het zakendoen slimmer en meer verbonden te maken - voor maximaal vijf voertuigen.

INSTRUCTIEVIDEO'S

Deze instructievideo's bieden je een gedetailleerde handleiding over hoe je het maximale uit FordPass haalt. Ontdek hoe FordPass je sleutel is naar een meer verbonden wereld, van de eerste installatie tot het activeren van FordPass Connect.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

MOEITELOOS VERBONDEN

Functies waarmee je altijd en overal verbonden blijft met je auto.

Man holding a phone using remote locking on the FordPass App

VERGRENDELING OP AFSTAND

Je hoeft je nooit meer af te vragen of je de auto op slot hebt gedaan als je te ver weg bent om dat te controleren. Gebruik FordPass om je auto vanaf elke locatie op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Geen zorgen meer!

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

STARTEN OP AFSTAND

Koude ochtend? Laat de auto opwarmen en de ramen ontwasemen, nog voordat je jouw veters hebt gestrikt. Starten op afstand betekent dat je Ford klaar is wanneer je wilt vertrekken.Tooltip

Man with mobile walking near building

VOERTUIGLOCATIE

Kun je jouw Ford niet vinden in een volle parkeergarage? Of heb je hem aan een dierbare uitgeleend? Misschien wil je controleren of je auto staat waar je hem achterliet. FordPass kan je de laatst geregistreerde locatie op een kaart laten zien.

Ford Mustang Mach-E parked near house

FORDPASS VOOR HYBRIDE EN ELEKTRISCHE AUTO'S

Technologieën die zijn ontwikkeld voor de Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrids en onze elektrische toekomst.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

ZOEKER OPLAADSTATION

Met de FordPass-app kun je eenvoudig in je omgeving of onderweg oplaadstations vinden, met informatie over opladertypen en de services die je kunt gebruiken terwijl je wacht.

Ford Mustang Mach-E driving outside

CONTROLEER JE BEREIK

Je kunt net dat stukje verder rijden als je weet dat je de accu ervoor hebt. Intelligent Range gebruikt je rijgedrag, weersvoorspellingen en verzamelde gegevens om nauwkeurig te voorspellen hoeveel rijbereik je nog hebt. Dit helpt je bij het plannen van je reis en stops bij oplaadstations en voorkomt verrassingen.

Man with mobile planning a trip

RITPLANNER VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

Stel je gewenste bestemming in en de FordPass-app bepaalt de beste beschikbare route en plant waar je onderweg moet opladen.

Man walking away from a red Ford Mustang Mach-E

OPLAADSTATUS

Sluit de stekker aan, loop weg en ontspan. Je kunt het oplaadniveau van je Ford volgen in de app en een melding ontvangen wanneer het gewenste oplaadniveau is bereikt en je auto klaar is voor gebruik. En als de oplader om de een of andere reden wordt losgekoppeld, weet je dat ook.

Steering wheel

VERTREKTIJDEN

Zorg ervoor dat je elektrische auto klaar is wanneer je wilt vertrekken door voorkeursvertrektijden in te stellen. De app stelt automatisch in dat je auto vooraf wordt opgeladen en start de auto zodat het opgewarmd en startklaar is. Dit maakt je leven gemakkelijker en maximaliseert het bereik van de accu onder alle weersomstandigheden.

Closed loading space of a Mustang Mach-E

BETALEN VOOR OPLADEN

Beheer het opladen van je auto via FordPass voor een naadloze oplaadervaring binnen het BlueOvalTM-oplaadnetwerk. Koppel je Ford Account aan de door jou gewenste betaalmethode en ontvang na elke oplaadsessie per e-mail een bon. Je kunt je accountgegevens delen met familie of vrienden. Informatie over het activeren van je proefperiode van 5 jaar voor het BlueOvalTM-oplaadnetwerk, inclusief 1 jaar toegang tot speciale Ionity-tarieven, wordt bij je FordPass-oplaadkaart geleverd.Tooltip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

ONDERWEG

Realtime gegevens en een soepele verbinding om elke rit beter te maken

Red Ford Kuga driving in the city

KLAAR OM JE OP WEG TE HOUDEN

Stap over naar een rijervaring met real-time monitoring van de onderhoudsstatus