Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Door de combinatie van een slimme, moderne vormgeving en technologieën die tegemoet komen aan jouw behoeften, is de Transit Courier zowel een efficiënte bedrijfswagen als een praktisch, comfortabel kantoor op wielen.

Alle apparatuur op een veilige plek

Wil je je navigatie, smartphone of mp3-speler in de auto gebruiken? Plaats ze veilig in de dockingstation met USB-oplaadpoort.

Praktische en veilige opslag 

Zoals elke goede werkplek zit jouw bestelwagen vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kan je je laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Nooit te warm. Nooit te koud

Lekker rijden doe je als de temperatuur prettig is. Met de Elektronische Automatische Temperatuur Controle hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen om te zorgen dat de airconditioning het binnen aangenaam houdt.

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Jouw bestelwagen: jouw kantoor

Met de communicatiefuncties die in de Transit Courier ingebouwd zitten, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zaken te doen, waar je ook bent. In de cabine zijn functionaliteiten te vinden die zo ontworpen zijn dat je alles binnen handbereik heeft. Zo zijn er één of twee aansluitingen van 12 V, een Aux in- en USB-aansluiting, plus bekerhouders, ruimte voor een laptop of A4-mappen en een opberglade onder de stoel.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Je ruiten automatisch regenvrij

Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau.

Het licht gaat vanzelf aan

Je hoeft niet langer zelf in te schatten wanneer de verlichting aan moet: met een automatische lichtsensor bepaalt de auto zelf wanneer het licht aan gaat.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

Een prachtig gecomponeerde soundtrack

Ontwikkeld om de sterkste radiosignalen te zoeken en de hoogste geluidskwaliteit te leveren onderweg. Het geavanceerde audiosysteem kan geleverd worden met premium luidsprekers en de tweeters zijn in de A-stijl geplaatst. Van wat voor soort muziek je ook houdt, en of je nu luistert vanaf een USB-stick of via het audiosysteem in de auto, de Transit Courier zorgt voor perfecte muziek tijdens elke rit.

Top