Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CUSTOM
Netto catalogusprijs vanaf

DE FORD TRANSIT CUSTOM

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

Brochures en prijslijsten Vergelijk uitvoeringen (PDF 1.3MB)

Ziet wat jij misschien mist

Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als je een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Meer vermogen, minder uitstoot

Met onze geavanceerde 2.0 Ford EcoBlue motoren is de Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6.2 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Deze motoren zijn dan misschien kleiner dan de 2.2 Duratorq motoren, maar leveren meer vermogen.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

Veilig trekken van een aanhangwagen

Trailer Sway Control registreert het schommelen of slingeren van jouw aanhangwagen en vermindert de snelheid van jouw voertuig om het probleem op te lossen, zodat het trekken van een aanhangwagen beheerster verloopt. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

New Ford Transit Custom with tow

Eersteklas laadruimte

In de Transit Custom kunnen eenvoudig panelen van 2 m x 1 m plat op de vloer of drie europallets worden vervoerd. Dankzij de handige en innovatieve doorlaadruimte passen er bovendien voorwerpen tot 3,4 m lang in (L2-versie), terwijl je de voorste passagiersstoelen nog gewoon kunt gebruiken. In totaal biedt de bestelauto met een laadschot een laadruimte van 6 kubieke meter. En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Hij heeft de breedste zijschuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse. En de zijschufdeuren zijn ook voorzien van een nieuw mechanisme waardoor ze veilig open blijven staan tijdens het laden.

Flexibel en geschikt voor elke business

Wat voor werk je ook doet of bedrijf je hebt, de Transit Custom is in staat om aan al je eisen te voldoen. 

Hij is leverbaar in drie verschillende modellen: Bestelauto, Bestelauto Dubbele Cabine en Kombi. Je kunt kiezen uit twee lengtevarianten, twee hoogtevarianten, vier verschillende serieuitvoeringen en diverse opties. it betekent dat er altijd een Transit Custom is samen te stellen die past bij jouw bedrijf, werkzaamheden, eisen en wensen.

Bestelauto

De Transit Custom Bestelauto is een functioneel model voor het vervoeren van uiteenlopende ladingen met een laadschot (met of zonder glas) over de volledige hoogte en breedte dat de laadruimte afscheidt van de cabine Er is dekeuze uit een passagiersstoel of –bank, een enkele of dubbele zijschuifdeur en dubbele achterdeuren of een achterklep.

Bestelauto Dubbele Cabine

Net als bij de bestelauto kun je ook hier kiezen voor een passagiersstoel of -bank. Daarnaast heeft de bestelauto met dubbele cabine een extra rij stoelen op de tweede rij bestaande uit drie vaste stoelen. De tweede rij stoelen wordt door een laadschot met ruit afgescheiden van de laadruimte.

Kombi

De Transit Custom Kombi biedt tot 30 verschillende stoelopstellingen met het flexibele achterbanksysteem en biedt een extra, derde rij stoelen met drie zitplaatsen. Als alle stoelen geïnstalleerd zijn, kun je tot 9 personen in totaal vervoeren. De stoelen kunnen worden opgeklapt en naar elkaar toe gerold, om minder ruimte in te nemen. Je creëert snel en gemakkelijk een grote laadruimte: je klapt één of meerdere stoelen van de achterste rij op en schuift ze naar voren tot ze tegen de tweede rij komen te staan. De stoelen kunnen echter ook volledig worden verwijderd, voormaximale laadruimte.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top