VERBINDING OP AFSTAND

FordPass Connect is nóg krachtiger als je deze via de FordPass-app met je smartphone verbindt. Dan profiteer je van handige innovatieve functies zoals openen en sluiten op afstand.

How to use remote features with FordPass Connect

GERELATEERDE VIDEO'S

Hand holding a mobile phone with FordPass application

ACTIVEER HET FORDPASS MODEM

Je communiceert het best met je Ford met het nieuwe FordPass Connect modem en de FordPass-app.

Ford S-MAX side view

HOE VOER JE EEN VOLLEDIGE RESET UIT

Als je je Ford uit de gekoppelde FordPass-accounts wilt verwijderen, moet je een volledige reset uitvoeren. Bekijk deze video om te zien hoe je dat doet.

FordPass Pro App

SCHAKEL HET FORDPASS CONNECT-MODEM IN MET FORDPASS PRO

Om te profiteren van alle verbonden functies in FordPass Pro moet je de modem van je Ford activeren. Deze video laat zien hoe je dat doet.