EEN LEIDRAAD VOOR OPENBAAR OPLADEN

Bij benzinestations, parkeergarages, supermarkten en op straat — met openbare oplaadpunten op steeds meer locaties is het eenvoudig om je plug-in of elektrische bedrijfswagen onderweg voldoende opgeladen te houden.

OPLAADPUNTEN EN NETWERKEN

Electric charging icon

SOORTEN OPLAADSTATIONS

De exacte oplaadtijd varieert naargelang van het type technologie. Met IONITY DC-snelladers kan een voertuig met een oplaadvermogen van 350 kW in 34 minuten worden opgeladen van 15%-80%. 

Voor sommige openbare oplaadpunten heb je je eigen oplaadkabel nodig. Maar meestal is het een kwestie van aansluiten en een actieve betaling doen – wat nog gemakkelijker wordt gemaakt met je abonnement op het BlueOval™ Charge Network.

EEN VAN EUROPA'S GROOTSTE NETWERKEN

The BlueOval™ Charge Network geeft EV-stuurprogramma's gemakkelijk toegang tot meer dan 300.000 gunstig geplaatste oplaadpunten in heel Europa, waaronder IONITY-hogesnelheidsopladers. 

Door je in te schrijven via Digital Marketplace kun je de RFID-sleutelhanger of het SYNC-SCHERM gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot het BlueOval™ Charge Network; alle oplaadgebeurtenissen voor Fleet-klanten worden eenmaal per maand gefactureerd.

Klanten met minder dan vijf voertuigen hebben toegang tot het BlueOval™ Charge Network via de FordPass Pro-app, zodat je het opladen en betalen allemaal vanaf je smartphone kunt beheren.

Person standing next to charging Ford Van

WAGENPARKABONNEMENTEN OPENBAAR OPLADEN

Ervaar de mogelijkheden en optimaliseer de productiviteit van je elektrische voertuigen via het BlueOval™ Charge Network, voertuigbeveiliging en verbonden navigatieabonnementen. 

OPENBARE OPLAADPUNTEN 

Openbare oplaadpunten zijn geweldig voor onderweg en het opladen gaat vaak sneller dan thuis. Openbare AC-oplaadpunten leveren 10-80% lading in 7,2 uur. Terwijl DC-laders (50kW) 10-80% kunnen leveren in 90 minutenWerkelijke oplaadtijden kunnen variëren. Perfect als je onderweg je plug-in hybride of elektrische bedrijfswagen moet opladen.