Ford Mustang

WINTERINSPECTIE € 29,-

Maak een werkplaatsafspraak

WINTERINSPECTIE VOOR € 29,-

Wat zijn jouw winterplannen: op wintersport, kerstbezoek bij familie of gezellige tripjes in de buurt? Wat je plannen ook zijn, op jouw Ford moet je kunnen vertrouwen! Zorg dus dat hij ook tijdens de wintermaanden in topconditie is. Kom daarom langs voor een complete Ford Winterinspectie en laat voor de zekerheid zaken als banden, verlichting en airco checken.

 

Maak een werkplaatsafspraak

Ford Accu

LAAT JE ACCU TESTEN

Zeker in de wintermaanden vertrouw je op je accu. Maar wist je dat een auto accu gemiddeld 5 tot 6 jaar meegaat? En met intensief gebruik misschien zelfs korter. Daarom is het geen overbodige luxe om hem regelmatig te laten testen. We staan voor je klaar!

 

Maak een werkplaatsafspraak

EXTRA BAGAGE MEE?

Je vergroot eenvoudig je bagageruimte met een dakkoffer speciaal voor jouw Ford. Die hebben we met een inhoud tot wel 500 liter. En omdat de meeste aan twee kanten open kunnen, zijn ze eenvoudig in gebruik. Zo neem je alles wat je wilt veilig en comfortabel mee!

 

Vind jouw ideale dakkoffer

Dakkoffer
Two people seen through open car interior during sunset

WINTERBESTENDIGE VLOERMATTEN

Originele Ford All-Weather vloermatten zijn op maat gemaakt van elastisch rubber en beschermen je interieur effectief tegen vuil en vocht. Ze zijn voorzien van een antislip structuur en gemakkelijk schoon te maken. Dé ideale vloermat voor in de winter!

 

Bekijk alle vloermatten

GEBREIDE FORD MUTS

Warme oren, coole look: de gebreide Ford-muts beschermt hoofd en oren tegen de kou. Met de blauw gestreepte omslag en het Ford-logo in grijs, heeft de muts een nonchalante uitstraling en de pompon zorgt voor het puntje op de i. Nu slechts € 11,90.

 

Bestel nu

Gebreide Ford muts

Klik op onderstaande links voor meer informatie