Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Wintercampagne personenauto’s
Three people watching sunset

Winterinspectie € 29,-

Maak nu een afspraak

Waarschijnlijk ben jij klaar voor de winter, maar is jouw Ford dat ook? Want of je weer naar kantoor gaat of thuiswerkt: je moet op hem kunnen vertrouwen zodra je de weg opgaat. Helemaal als je er straks even tussenuit gaat of op wintersport wilt. Kom daarom eerst even langs voor een Ford Winterinspectie voor slechts € 29,-.

Maak een afspraak

Woman lighting on car

Zijn je remmen nog goed?

Zeker op herfstige wegen zijn je remmen belangrijk. Laat ze daarom tijdig controleren op slijtage. Dat is niet alleen veiliger, maar het kan je ook reparatiekosten besparen.

Maak een afspraak

Is je accu optimaal?

Nu het ’s nachts al wat kouder wordt, moet je op je accu kunnen vertrouwen voor een goede start. En langs de weg staan met een kapotte accu wil je zeker niet. Laat daarom even z’n conditie controleren.

Maak een afspraak

Service and Maintenance Plans
Roadside Assistance

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Dit is onze Pechhulp

Handige accessoires

Wintersportplannen? Neem dan alles comfortabel mee in deze dakkoffer (1440 x 860 x 375 mm) met een capaciteit van 330 liter en een maximaal laadgewicht van 75 kg. Nu voor € 228,-.

Ontdek de accessoires

Ford accessory
Winter hat with Ford logo

Handige accessoires

Staat goed, zit heerlijk! Hou je hoofd en oren lekker warm deze winter met deze gebreide muts met fraai Ford logo. Nu voor slechts € 11,90!

Ontdek de accessoires

Top