Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Aanbiedingen > Zomercampagne personenautos
Family on beach

Kom langs voor de zomercheck

Maak een afspraak

Ford Zomercheck nu € 19,95

Ook zo’n zin om er na maanden videobellen, thuis lesgeven en opruimen weer op uit te gaan deze zomer? Jouw Ford ook. Maar na lang stilgestaan is hij vast eerst toe aan een check. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 19,95 lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

Werkt je airco nog wel optimaal?

Last van nare geurtjes in de auto? Of koelt de airco niet meer goed? Laat dan je airco controleren. Indien nodig reinigen wij airco, vullen het koudemiddel aan en controleren hem op essentiële punten. Zo voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties aan je aircosysteem. Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt allergieën.

Hand adjusting ventilation in car

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een Ford onderhoudsbeurt? Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

Roadside Assistance
Ford Car Accessories

Handige zomeraccessoires

Neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming!

Zeker op lange warme ritten is een koelbox in de auto een uitkomst: we hebben een paar mooie voor je klaarstaan. En als je de kinderen zoet wilt houden, is een tablethouder voor aan de hoofdsteun misschien een goed idee. Ook handig: een slimme dashcam die altijd met je meekijkt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan sta je sterker met de videobeelden.

Top