Home > Onderhound e Service > Onderhoud > Aanbiedingen > zomer
alt

Ford Zomercheck € 19,95

Maak een afspraak

 

Heb je vakantieplannen? Bereid jouw Ford dan goed voor met de Ford Zomercheck. Wij nodigen je graag uit om jouw auto te laten controleren en meteen te profiteren van handige extra’s voor op reis.

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 19,95 lopen zij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

motability

Ook bedrijfswagens zijn welkom!

Je Ford is een harde werker, net als jij. Gun hem daarom tijdens de vakantie ook een break: trakteer je Ford op de Ford Zomercheck voor € 19,95 voordat de drukte opnieuw begint. Dan starten jullie straks samen in topvorm aan het nieuwe seizoen.

 

Handige zomeraccessoires

Neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming!

Zeker op lange warme ritten is een koelbox in de auto een uitkomst: we hebben een paar mooie voor je klaarstaan. En als je de kinderen zoet wilt houden, is een tablethouder voor aan de hoofdsteun misschien een goed idee. Ook leuk: een slimme dashcam waarmee je complete ritten vastlegt.

motability
motability

Gratis Pechhulp

Kom je langs voor een onderhoudsbeurt?* Dan kun je daarna rekenen op gratis pechhulpservice in heel Europa. Dit betekent hulp ter plekke, alternatief vervoer, een vervangende auto of zelfs accommodatie voor een overnachting als dat nodig is. Dat geeft een gerust gevoel.

* Niet van toepassing i.c.m. Ford Motorcraft Service

Jouw Ford weer als nieuw

Speciaal voor jouw Ford hebben wij een waspakket samengesteld zodat je weer fris de weg op kunt. Dit pakket bestaat uit een autoshampoo, interieurreiniger, velgenreiniger en een autospons. Voor slechts € 27,95 glanst jouw Ford straks weer als nieuw.

Dit verzorgingspakket is verkrijgbaar bij de lokale Ford dealer.

 

motability
motability

Slim bekeken!

Leg al je ritten vast met een slimme dashcam. De beste ooggetuige bij een aanrijding of parkeerschade: hij neemt ook automatisch op als je auto geparkeerd staat. Vraag bij de dealer naar de mogelijkheden.

 

Accessoires voor extra veiligheid

Wil jij je lading optimaal beschermen? Kom langs voor onze anti-inbraak accessoires! Bijvoorbeeld een speciale achterdeurbeschermer voor montage op de trekhaak, extra veiliheidssloten of inbraakwerende platen voor de ruiten van de laadruimte. Alles om je kostbare lading te beschermen! Vraag bij de dealer naar de mogelijkheden.

motability
Top