HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Home > Onderhoud en Service > Onderhoud > Vervanging en reparatie > Onderdelen
Man looking at the tyres

Ruitenwissers, Airconditioning, Accu, Remmen en Distributieriem

Ford Ruitenwissers

Voor optimaal zicht is het belangrijk om elk jaar je ruitenwissers te vervangen. Ruitenwissers vegen druppels weg en voorkomen een waas over de voorruit. Het tijdig vervangen van de ruitenwissers voorkomt vervelende veeggeluiden.

Man holding a tyre
Man holding a tyre

Ford Airconditioning

De airconditioning regelt het klimaat, zorgt voor een gezonde lucht, voorkomt beslagen ramen en een afname van de luchtvochtigheid. Een slecht werkende airconditioning heeft een negatief effect op het brandstofverbruik.
Het advies is om je airconditioning elke drie jaar te laten controleren. Dit kan al voor slechts € 23,-. 

Ford Accu

De accu werkt als een soort batterij die wordt opgeladen tijdens het rijden. De accu levert stroom voor onder andere de verlichting, ruitenwissers, de radio, maar ook voor de startmotor. Een defecte accu behoort tot de meest voorkomende gevallen bij pech onderweg volgens de ANWB. Zorg er daarom voor dat je accu tijdig wordt vervangen.
Bereken de prijs voor je Ford accu door je kenteken en kilometerstand in de onderhoudscalculator in te voeren.

Man holding a tyre
Man holding a tyre

Ford Distributieriem

De distributieriem is een belangrijk, centraal onderdeel binnen de motor.
De riem is de verbinding tussen de tandwielen die de motor aandrijven. Doordat de riem continu in beweging is, is hij onderhevig aan slijtage.
Voorkom hoge kosten en motorschades door de distributieriem tijdig en volgens fabrieksvoorschrift te vervangen. Je prijs voor het vervangen van de distributieriem kan je berekenen door in de Ford Onderhoudscalculator jouw kenteken en kilometerstand in te voeren.

Ford Remmen

Remblokken zijn belangrijk voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Door de remblokken regelmatig te controleren wordt slijtage tijdig herkend. Hierdoor bespaar je duurdere reparatiekosten.

Voer je kenteken en kilometerstand in bij de Ford Onderhoudscalculator en bereken direct je prijs voor je remblokken.

Man holding a tyre
Winter tyres

Ford Remschijven

Naast de remblokken, zijn ook de remschijven van je Ford belangrijk voor jouw veiligheid en die van andere weggebruikers. Laat je remschijven daarom regelmatig controleren.

Voer je kenteken en kilometerstand in bij de Ford Onderhoudscalculator en bereken direct jouw prijs voor je remschijven.

Top