Home > Onderhoud en Service > Support > Instructievideo's > Owner Services > Hoe voeg je je voertuig toe

FordPass - Hoe voeg je je voertuig toe

Om het meeste uit FordPass te halen, voeg je je Ford toe aan de app. Bekijk deze video om te zien hoe je dat doet.

Add Your VIN Number

Het eerste wat je moet doen is de FordPass-app downloaden op je smartphone. Volg daarna de onderstaande stappen:

Verbind je telefoon met je Ford via Ford Applink.

Voor iPhones moet je een USB-kabel gebruiken om verbinding te maken. Voor Android-telefoons kun je verbinding maken via Bluetooth.

Het SYNC-scherm in je Ford vraagt je om Apple CarPlay of Android Auto uit te schakelen.

Tik op 'Uitschakelen'.

Tik op de knop 'Mobiele apps' op je SYNC-scherm.

Selecteer vervolgens 'FordPass'.

Je wordt gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Tik op 'Ja' om door te gaan.

Je mobiele apps worden nu ingeschakeld.

Je wordt ook gevraagd of je rijgegevens wilt delen met de FordPass-app. • Tik op 'Ja' om te profiteren van meer functies.

TOPTIP: Door je rijgegevens te delen, krijg je toegang tot alle FordPass-functies waaronder 'Mijn ritten', wat je nuttige inzichten geeft in je rijgedrag en brandstofverbruik.

Nu Applink is ingeschakeld, tik je op 'Ja' op het volgende scherm om je Ford toe te voegen aan de FordPass-app.

Tik nogmaals op 'Ja' om je FordPass Connect-modem in te schakelen.

Dit geeft je toegang tot functies op afstand, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van je auto met je telefoon.

Tik op 'Sluiten' en wacht op de bevestigingsmelding.

Je wordt gevraagd te bevestigen dat je Ford is gekoppeld aan je FordPass-account.

Tik op 'Ja'.

TOPTIP: Door je modem te activeren, krijg je toegang tot enkele van de beste FordPass-functies. Deze omvatten vergrendelen en ontgrendelen op afstand, Live Traffic en als je een Ford met automaat hebt, kun je de motor op afstand starten. Zo simpel is dat. Je hebt je Ford met succes toegevoegd aan de FordPass-app en kunt profiteren van een reeks nieuwe functies.

Als je iets niet zeker weet, kan je gewoon contact opnemen met je Ford-dealer. En als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook onze andere FordPass video's, een reeks die we hebben gemaakt om je te helpen alles uit zowel FordPass als FordPass Connect te halen.